Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Ny mand til leasing på Sjælland og Øerne

Udgivet: d. 14. december 2022

Ny mand til leasing på Sjælland og Øerne

Vi har ansat Anders Holm Jeppesen pr. 1. december – og han har travlt, for han er allerede i fuld gang med at hjælpe vores kunder og forhandlere inden for primært landbrug- og entreprenørbrancherne på Sjælland og Øerne med leasing.

Anders er 45 år og har sit udgangspunkt fra sin private adresse i Tune.

Oprindeligt er Anders uddannet som sparekasseassistent i Sparekassen Faaborg og har siden arbejdet i bilbranchen og finansieringsbranchen. De seneste 7 år har han arbejdet for et af landets største leasingselskaber som Key Account Manager, så er han rigtigt godt klædt på, når det drejer sig om at finde lige præcis den finansieringsløsning, der er bedst i forhold til den enkelte virksomheds situation og behov.

Anders er klar til at sparre med dig om din virksomheds muligheder med leasing – uanset om I har planer om at investere i nyt eller brugt udstyr – eller er forhandler og gerne vil bruge leasing til at få mere gang i salget – og da der jo desværre er lange leveringstider på rigtigt meget udstyr for tiden, så tag snakken med Anders i god tid – måske allerede nu?

Kontakt Anders Holm Jeppesen på 93 63 52 02 eller anders.jeppesen@leasingfyn.dk

Udover Anders så har vi en række medarbejdere i Landbrug- og entreprenørafdelingen til at servicere vores kunder og forhandlere i hele Danmark.

Vi tilbyder også leasing til andre brancher end landbrug- og entreprenørbrancherne – vi har også en Transport- og industriafdeling og en Forhandlerleasing-afdeling – du kan finde kontakt-oplysninger på alle vores finansieringskonsulenter her:

Find din sparringspartner når det gælder leasing her