Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Leasingberegner

”Hvad kommer leasing til at koste mig?”

Beregn din leasingydelse her

Få et hurtigt fingerpeg om, hvilken ydelse du cirka skal regne med, når du leaser noget bestemt udstyr. Tast ind og tjek – og få et første vejledende, uforpligtende overblik.

Vælg udstyrsgruppe

Beregn din leasingydelse
12 mdr. 120 mdr.
Leasingydelse pr. måned
0 kr.
+ 2.000 kr. i oprettelsesgebyr
 •  Få hjælp her

  Vil du snakke med en specialist?

  Overvejer du at lease udstyr i firmaregi, men er i tvivl, om dét er din mest fordelagtige finansieringsordning? Eller savner du svar på andre spørgsmål om leasing? Så tag fat på os hér – så hjælper vi dig.

 •  Find en medarbejder

  Søger du en bestemt hos os?

  Vi har samlet mange fagkompetencer og konkret erfaring fra utallige brancher under ét tag. Kontakt en af vores mange dygtige medarbejdere nu – og hør mere om dine specifikke fordele og muligheder ved Leasing Fyn.

 •  Anmod om tilbud

  Få tilsendt et tilbud på leasing

  Du kan få tilsendt et tilbud på leasing. Udfyld nedenstående oplysninger, send formularen til os og vi vender tilbage til dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 62 61 20 20 og få en snak om dine muligheder.

 •  Bestil materiale

  Står du og mangler noget bestemt?

  På siden om pressemateriale kan du finde du indhold om vores virksomhed og vores services. Hvis der er noget, du gerne vil have uddybet, eller som du er i tvivl om, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.