Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Gode relationer – en grundsten i Leasing Fyn

Udgivet: d. 24. august 2020

Gode relationer – en grundsten i Leasing Fyn

I Leasing Fyn er gode relationer det,  vores værdier drejer sig om. Det skinner igennem i alt, hvad vi foretager os. Internt såvel som eksternt.

Direktør i Leasing Fyn, Kurt Madsen, forklarer, hvorfor netop det med  relationerne er vigtigt:

Kunderne vil gerne handle med nogen, som de kender, og som de føler, de har tillid til. Derfor gør vi os meget umage med at være troværdige overfor kunderne og skabe den gensidige tillid.

Medarbejderne i Leasing Fyn stemmer i, når vigtigheden af den gode relation sættes i tale, og de fremhæver også, at tilgangen og vigtigheden af det med relationer også mærkes internt.

Det interne skinner igennem i det eksterne

Vi lægger rigtig stor vægt på humøret. Vi skal være positive og hjælpe hinanden. Vi spænder næsten ben for os selv for at hjælpe både kunder og leverandører, så vi når i hus med de ting, som vi gerne vil.” Sådan beskriver finansassistent Mette Nylandsted Andersen dagligdagen i Leasing Fyn. Når vi internt fokuserer på at hjælpe hinanden, skaber det ikke mindst en god kollegial stemning, men det giver i sidste ende også et bedre resultat i forhold til samarbejdet med vores kunder og forhandlere.

Anciennitet og erfaring

De gode interne relationer er måske årsag til, at flere af medarbejderne har været en del af Leasing Fyn i rigtig mange år. 10 års jubilæum er ret almindeligt. Vores anciennitet og erfaring giver os de bedste forudsætninger for at sammensætte de rigtige finansieringsløsninger for vores kunder og forhandlere.

Vores brede erfaring og gå-på-mod omkring nye brancher har også resulteret i, at vi i dag finansierer mange forskellige typer af udstyr, hvilket bidrager til en spændende og varieret hverdag.

Jeg plejer at sige, at vi har sådan cirka alt udstyr til en rigtig god James Bond film.” Sådan beskriver Mette Nylandsted Andersen Leasing Fyns tilgang til virksomheder på tværs af brancher og med forskellige behov for leasing af udstyr. Vil du vide mere om leasingaftaler ud over det sædvanlige, så kan du læse mere her.

En del af Leasing Fyn

Ud over at hjælpe og motivere hinanden i hverdagen, bliver der også gjort en indsats i Leasing Fyn for at opretholde de gode interne relationer. Finansassistent Jeanette Weiskvist Wolfsberg fortæller, at Leasing Fyns værdier gør det muligt for hende at få sit privatliv til at harmonere med sit arbejdsliv og tilføjer: ”Vi har nogle gode arrangementer, hvor vores familier også bliver inddraget, og det gør, at når man arbejder hos Leasing Fyn så føler man også, at man er en del af Leasing Fyn.

Med mere end 35 års erfaring som leasingselskab, der prioriterer de gode personlige relationer, tør vi godt sige, at det er en tilgang, der virker. Den virker for vores medarbejdere i Leasing Fyn – og det er helt klart vores indtryk,  at den også virker for vores kunder og forhandlere.

 

Interesseret i at læse mere om Leasing Fyn?så følg linket til Om Leasing Fyn og Leasing Fyns værdier her.

Vil du i kontakt med en af vores medarbejdere? så følg linket til oversigten over vores medarbejdere her.