Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Vi hjælper med at frigør midler til

Transport

Biler og andet rullende materiel kan du lease hér
Danny Jeppesen
Finansieringskonsulent
Søren Olesen
Finansieringskonsulent

Biler og andet rullende materiel kan du lease hér

Uanset hvilken type bil – personbil, varevogn, lastbil eller andet – du skal bruge i din virksomhed, kan du lease den gennem os.

Tænk på det sådan: Er der tale om ’rullende materiel’ – og det meste andet udstyr, tilknyttet køretøjet – kan vi som regel hjælpe dig med at leasingfinansiere det. Det betyder fx, at trailere og anhængere også er med i puljen af muligt materiel.

Glæd dig også over, at klassiske ”bundlinjefjender” som fx reparation og vedligeholdelse af køretøjer er fjernet fra ligningen, når du anskaffer biler til din virksomhed via leasing.

Danny med kunde
Case med firmabiler

Læs om hvordan vi har
hjulpet SMH Biler ApS

Gør transportudstyr til en fleksibel del af virksomhedsdriften

Normalt forventer du formentlig, at investeringer i lastbiler, varebiler og andet transportudstyr bliver en dyr udgiftspost. Og at omkostninger til vedligeholdelse og reparation hurtigt kan stikke af. Men når du leaser udstyret hos Leasing Fyn i stedet, undgår du de spekulationer. Som finansieringsform lader leasing dig slippe for at binde likvide midler i ’dødt’ udstyr.

Tal med os om, hvordan du i stedet frigør midler til driften af din virksomhed – samtidig med at du sikrer dig de rette køretøjer på rette tidspunkt.

Måske driver du en vognmandsforretning? Eller en produktions- eller servicevirksomhed? Og du vil måske selv stå for transporten af dine varer – og har dermed behov for at investere i én eller flere lastbiler? Så gør det nemt og overskueligt for dig selv – og leas dem hos os: Teknisk set står vi så som ejere, men du har brugsretten i hele lejeperioden.

Hør om dine specifikke fordele og muligheder

Kontakt en specialist

Beregn leasingydelse