Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Leasing af lastbil
Her kan du let lease til tung trafik

Leasing af lastbiler

Få kompetent vejledning af os – inden du leaser lastbil

Leasing af lastbiler og tilbehør til disse kan let virke uoverskueligt. Markedet er stort og broget. Så før du sætter din underskrift på noget, anbefaler vi, at du vender dine – optimale – valgmuligheder for lastbilleasing med os.

Vi har nemlig flere års erfaring med at finansiere lastbiler og tilbehør. Og vi har erfaret, at der kan være forskel på levetid og holdbarhed af lastbilmærker,  typer og tilbehør. Den indsigt deler vi selvfølgelig med dig.

Du får glæde af vores viden til den helt rigtige sammensætning af din finansielle aftale, til bedre vilkår end din bank normalt vil tilbyde dig.

Få kompetent vejledning af os – inden du leaser lastbil
Kim Alminde
Finansieringskonsulent
Casper Pedersen
Finansieringskonsulent
Torben Stensdal
Finansieringskonsulent
Flemming Holm Sørensen
Finansieringskonsulent
Send dine lastbiler på landevejen med leasing

Sådan kommer du i gang med at lease lastbiler

Fordele ved leasing af lastbiler

Har du svært ved at finde en lastbilforhandler med netop de biler, du mangler, hjælper vi dig gerne med at finde en egnet forhandler. Eller to. Eller ti. UDEN at dén service koster dig ekstra.

Du aftaler nu med forhandleren, hvor mange lastbiler du skal bruge – og hvad den samlede pris skal være. Derefter indgår vi en gensidig leasingaftale, som træder i kraft, når du har fået og godkendt lastbilerne.

Fordele ved leasing af lastbiler

Lastbilleasing giver dig brugsret over lastvognene uden at binde kapital i selve anskaffelsen. Udlæg til moms behøver du heller ikke tænke på, fordi Leasing Fyn står som ejere af lastbilerne.

Foretrækker du en fast leasingydelse på bilen/bilerne i hele leasingperioden? Eller giver det bedre økonomisk mening for dig med en ydelse, som varierer med det aktuelle renteniveau? Så vælg blot dén leasingmodel, som passer dig. Du får fuld fleksibilitet hér.

Glem i øvrigt alt om dyre tinglysningsafgifter, når du leaser lastbiler. Dét hører ”købsverdenen” til. Dine leasingydelser er også som hovedregel fuldt fradragsberettigede.

Skal vi hjælpe dig videre i processen?

Få styr på alle dine fordele ved leasing af lastbiler: Tag en uforpligtende snak med én af vores specialister i lastvognsleasing 

Skriv til en specialist

Beregn leasingydelse