Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Leasing i landbruget
Få overskud i økonomien med

Leasing til landbruget

Moderne landbrug kræver store investeringer

Leasing af landbrugsmaskiner er en oplagt mulighed, når du skal anskaffe nyt udstyr. Landbrugsmaskiner er dyre – både i anskaffelse og vedligeholdelse – og det kræver store investeringer at drive et moderne og effektivt landbrug i dag.

Derfor er det afgørende for økonomien, hvordan du finansierer dine maskiner. Her er leasing et godt alternativ til køb.

Moderne landbrug kræver store investeringer
Bo Aagaard
Finansieringskonsulent
Anders Holm Jeppesen
Finansieringskonsulent
Peter Meggers Matthiesen
Finansieringskonsulent
Lars Thøstesen
Finansieringskonsulent
Morten Qwist
Finansieringskonsulent
Steen Elnegaard
Finansieringskonsulent
Leder du efter noget bestemt?

Optimer din maskinpark

Har du brug for udskiftninger i din maskinpark? Så hjælper vi dig med at sammensætte finansierings­løsningerne. Dermed sikrer vi, at de enkelte maskiners forventede restlevetid også matcher løbetiderne på finansieringen. 

Leasing af landbrugs­maskiner styrker likviditeten

Finansiér din investering i landbrugsmaskiner med leasing – som et budgetvenligt alternativ til kapitalkrævende kontantkøb. Ved optimering af maskinparken og udskiftning i tide slipper du også for uplanlagte og uvelkomne udgifter til vedligeholdelse og reparationer.

Vi har i landbrugsafdelingen stor brancheindsigt og hjælper dig gerne med valg af løbetider, sæsonydelser og andet, så det passer optimalt ind i din bedrift.

Leasing i landbrug

Alle typer landbrugsmaskiner kan leases
– bare spørg os!

Alle typer landbrugsmaskiner kan leasingfinansieres hos os. Både nye og brugte. Så længe investeringen bare er på mindst 50.000 kroner – og uanset om det gælder traktorer, mejetærskere, såsæt, plove, gylleudstyr, gødningsspreder, pressere, optagere, hegnsklippere, vogne eller andet.

Vores konsulenter har stor brancheindsigt – enten fra drift af eget landbrug, en landbrugsuddannelse eller stor erfaring og interesse for landbrug på anden vis. Forvent derfor altid relevant sparring, når du taler med os om specifikke løsninger.

Kontakt en konsulent
hos os og hør mere

Send os en mail her

Beregn leasingydelse