Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Vil du sende os materiale helt sikkert?

Upload materiale

Udfyld formularen

Her kan du sende materiale til Leasing Fyn på en nem og sikker måde. Du kan sende filer at typen doc, docx, xls, xlsx, jpg, tiff og pdf.

Hvis du kan sende krypteret mail (har et certifikat/signatur hos Nets DanID A/S), så kan du også sende sikker mail til os på leasingfyn@leasingfyn.dk.

Vi behandler dine personoplysninger  i overensstemmelse med de gældende regler på området. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine persondata ved at følge linket her.

Bemærk venligst: Tilføjelse af personfølsomme oplysninger er kun tilladt via uploadede filer. Det er ikke muligt at indtaste eller skrive disse oplysninger direkte i tekstfeltet. Denne sikkerhedsforanstaltning er indført for at beskytte dine personlige oplysninger og sikre overholdelse af databeskyttelsesstandarder. Tak for din forståelse og samarbejde.
   Få hjælp her

  Vil du snakke med en specialist?

  Overvejer du at lease udstyr i firmaregi, men er i tvivl, om dét er din mest fordelagtige finansieringsordning? Eller savner du svar på andre spørgsmål om leasing? Så tag fat på os hér – så hjælper vi dig.

   Find en medarbejder

  Søger du en bestemt hos os?

  Vi har samlet mange fagkompetencer og konkret erfaring fra utallige brancher under ét tag. Kontakt en af vores mange dygtige medarbejdere nu – og hør mere om dine specifikke fordele og muligheder ved Leasing Fyn.

   Anmod om tilbud

  Få tilsendt et tilbud på leasing

  Du kan få tilsendt et tilbud på leasing. Udfyld nedenstående oplysninger, send formularen til os og vi vender tilbage til dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 62 61 20 20 og få en snak om dine muligheder.

   Bestil materiale

  Står du og mangler noget bestemt?

  På siden om pressemateriale kan du finde du indhold om vores virksomhed og vores services. Hvis der er noget, du gerne vil have uddybet, eller som du er i tvivl om, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.