Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Om Leasing Fyn

Hvem vi er

Siden Leasing Fyn blev grundlagt i 1983 – for mere end 40 år siden – har særligt én ting motiveret os:

Vi vil gøre det let for dig, som driver en lille eller mellemstor virksomhed at udvikle firmaet – gennem fremsynede investeringer i nyt udstyr og materiel, så du står stærkest muligt i markedet. Men UDEN at du skal binde likvide midler i ”dødt isenkram.” I stedet vil vi gøre det muligt for dig at investere pengene dynamisk, værdiskabende og fleksibelt andre steder i din virksomhed.

Vi er også din gode samarbejds­partner

Reelle gode relationer mellem kunde, samarbejdspartner og leasingvirksomheden – os – er den bærende styrke i alt, vi gør. Kun sådan kan vi rådgive dig kompetent, trygt og på en måde, som er værdifuld for dig – uanset hvilken type udstyr eller leasingaftale, du får størst glæde af.

Helt fra begyndelsen har vi derfor gjort en dyd ud af også at aflægge dig fysisk besøg ude på din firma adresse: Din virksomhed eksisterer jo ikke primært bag vores skærme eller skriveborde.

Vi vil kende dig, din business og branche rigtigt – når nu du har vist os den tillid at vælge netop os.

Besøg os også gerne:

Vi er 59 ansatte – og holder til tæt på motorvejsafkørsel 52 i Odense SV.

Vi er dine specialister i leasing

Du kan lease næsten alt til din virksomhed via os – fra mejetærskere og rendegravere til IT-udstyr, varevogne og erhvervsdomiciler. Er du i tvivl, om du kan lease noget bestemt gear, spørger du os bare. De fleste gange siger vi ja.

I 2023 indgik vi nye leasingaftaler for 1,2 mia. kroner.