Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Står du og mangler en maskine?

Leasing til industrien

Hos os kan du lease alle typer industri­maskiner

Mangler du en maskine til metalbearbejdning? Eller plast? Eller måske til træbearbejdning?

Eller er du på jagt efter noget helt fjerde?

Uanset dit aktuelle ønske til ny – eller eventuelt brugt – industrimaskine får du fordel af at vende det med os: Som regel kan vi tilbyde at leasingfinansiere udstyret for dig, så du samtidig frigør ressourcer i budgettet til andre formål og dermed styrker din virksomhed.

Hos os kan du lease alle typer industri­maskiner

Kim Alminde
Finansieringskonsulent
Casper Pedersen
Finansieringskonsulent
Torben Stensdal
Finansieringskonsulent
Flemming Holm Sørensen
Finansieringskonsulent

Derfor bør du overveje
at lease industri­maskiner

Lav en budgetvenlig leasingaftale om industrimaskiner med os. Så undgår du kostbare kontante udgifter og slipper for at belaste budgettet med dyre poster til anskaffelse, reparation og vedligeholdelse af dit udstyr.

Tryg leasing­finansiering af dine industrimaskiner

Som bekendt er det normalt dyrt at indkøbe industrimaskiner – og at yde service og vedligehold på dem. Samtidig har maskinerne ofte afgørende betydning for driften og økonomien i mange virksomheder. Måske også din?

Men i samme øjeblik du tænker leasing ind i finansieringen, ændrer billedet sig. Vi tilbyder nemlig både at købe udstyret for dig – så du derefter kan lease det – og at finansiere serviceringen for dig.

Kort sagt får du hele brugsretten til industrimaskinen i leasingperioden, bliver sikret vedligeholdelse og undgår udlæg til anskaffelsen. Trygt, gennemtænkt og overskueligt.

Få 3-4 årlige nyhedsbreve om leasing, økonomi og forretning

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, lover vi, at du ikke bliver spammet med mails. Tilgengæld får du relevante nyheder 3-4 gange om året med artikler, nye løsninger og tips og tricks til dig som leasingkunde.

Kontakt en konsulent
hos os og hør mere

Skriv til os her

Beregn leasingydelse