Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Forhandlerleasing.dk er også mobil

Udgivet: d. 14. juli 2022

Har du en aftale om et forhandlersamarbejde med os, så kan du også benytte forhandlerleasing.dk fra din mobile enhed – eksempelvis din iPhone eller iPad.

Du går bare ind på www.leasingfyn.dk fra din mobile enhed – og oppe i højre hjørne ved siden af menuen, finder du et ikon med et håndtryk – det trykker du på. Så kan du logge ind på Forhandlerleasing.dk. Sig endelig ja til at gemme dine log-in-oplysninger.

Med Forhandlerleasing.dk lige ved hånden, uanset hvor  du befinder dig, har du til en hver tid bl.a. en nem og hurtig adgang til:

  • at beregne forskellige finansieringsforslag, når du vil give et tilbud til en kunde
  • at udarbejde og udskrive leasingtilbud og leasingaftaler
  • en oversigt over etablerede leasingaftaler
  • at sende en kreditforespørgsel og modtage en kreditgodkendelse.

Gør det ekstra nemt for dig selv – tilføj siden til din hjemmeskærm. Så kan du bare klikke på det lille ikon for forhandlerleasing.dk., der er gemt på din hjemmeskærm, næste gang du vil ind.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Har du ikke et forhandlersamarbejde med os endnu…

Hvis du er interesseret i et forhandler-samarbejde med os, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os – bare ring på 62 61 20 20 – og hvis du i første omgang bare gerne vil læse mere om, hvad vi kan tilbyde, så kan du klikke her.

For os er gode personlige relationer til vores forhandlere en vigtig del af hverdagen.

Med vores onlinesystem Forhandlerleasing.dk og vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det, mener vi, at du har rigtig god backup på leasingdelen med dig, når du skal sælge dine produkter.

Vidste du, at du også kan lease firmabiler hos os?

Hvis I i virksomheden har varebiler og personbiler og overvejer at skifte en eller flere af dem ud, så vil vi gerne fortælle om leasing som en finansieringsmulighed. Vi giver også gerne et tilbud på finansiering på præcis den bil, I er interesseret i.

Vi har specialister i billeasing og biler – og selvfølgelig kan vi også hjælpe, når det gælder at skaffe dig af med den bil, du har i forvejen. Kontakt Søren Olesen på 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på 41 72 45 29.

Her kan du se vores aktuelle tilbud på varebiler og aktuelle tilbud på personbiler. Hvis du vil læse mere om mulighederne med billeasing, så finder du mere information her.