Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Hvilken leasingform er du til?

Udgivet: d. 11. december 2022

For nogen er og kan leasingverdenen være en uoverskuelig jungle at finde rundt i, og ofte hører vi fordomme, om at leasing er dyrere end at købe og en mere kompliceret finansieringsform.

Vi ønsker at gøre op med fordommene og give dig indblik i leasingverdenen. Vidste du eksempelvis, at der findes to overordnede leasingformer?

Operationel- og finansiel leasing 👇

Den operationelle leasingform er for dig, som gerne vil have så lidt med det praktiske at gøre og overlade det meste til os. Denne form bliver ofte brugt i forbindelse med leasing af firmabiler. Her vil alle udgifter, som service, dækskifte og forsikringer, ofte være en del af leasingaftalen. Kort sagt all-in-leasing.

 

Finansiel leasing er grundlæggende en finansieringsform uden forsikring, uden service, uden forbrugsstoffer m.m., kort sagt en ren finansieringsform, hvor du som kunde selv står for de øvrige forhold – nøjagtig som man normalt gør, når man køber et aktiv.

Finansiel leasing er den form der oftest anvendes ved større aktiver såsom; landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, lastbiler og større industrimaskiner.

 

Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med at finde rundt i leasingjunglen og sikre, at du vælger den rigtige leasingform, der passer til dit behov.

Giv vores leasingeksperter et kald og lad os rådgive dig http://leasingfyn/kontakt