Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Kan jeg lease hos jer, hvis min virksomhed ligger i Jylland?

Udgivet: d. 22. april 2022

– det spørgsmål har vi fået nogle gange – og svaret er JA, det kan du i hvert fald! 😊

Leasing Fyn er landsdækkende – så uanset hvor i Danmark din virksomhed ligger, så vil vi gerne samarbejde med dig! 👌

Her i april er vores finansieringskonsulent i Sydjylland Peter Meggers Matthiesen og vores kundechef Troels Østergaard – begge i Landbrugs- og entreprenørafdelingen – blevet interviewet af Landbrug Syd om mulighederne med leasing.

I artiklen lyder det bl.a. sådan her:

“Sydjylland er et stort landbrugsområde 🚜🥔🥕🐄 – og vigtigt for os” forklarer Peter Meggers Matthiesen, der selv er en del af det med eget landbrug ved Gråsten, og hvor hjemmeadressen samtidig er den base, hvorfra han arbejder og besøger kunderne lokalt. Og han ser det som en markant fordel, at han foruden en finansiel baggrund, også har en landbrugsmæssig baggrund – præcis som mange af kollegaerne.

“Vi ved noget om landbrugsmaskiner og udstyr, og vi kan forholde os til prissætningen og levetid m.m., da vi har en naturlig interesse for faget. Og så kan vi tale med om, hvad der rører sig i landbruget lige nu – som eksempelvis de høje priser på korn, foder, gødning og energi m.m.” forklarer Peter, der ser flere fordele for landmanden i forhold leasing.

Den kendsgerning at stort set alle landbrugsmaskiner, malkerobotter og meget andet bliver stadigt mere avancerede med diverse computer- og GPS-teknologier betyder, at det bliver stadig dyrere og mere kapitalkrævende at anskaffe nyt udstyr

“Ved at benytte leasing undgår man at belaste driftskreditten i forbindelse med større investeringer. Dermed bevarer man det likviditetsmæssige beredskab, der er vigtigt for at kunne modstå perioder med dårligt bytteforhold” fortsætter Peter.

Hvis du er interesseret 👨‍🌾, så kan du jo læse hele artiklen på Landbrug Syds side ved at klikke på linket her under 👀

https://landkiosken.e-pages.pub/titles/landbrugsyd/9417/publications/670/articles/1562504/6/1

Læs mere om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med her 

Interesseret i at se vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler og varebiler? – så klik her!