Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Ny mand til leasing på Sjælland

Udgivet: d. 3. marts 2022

Vi har udvidet med en finansieringskonsulent på Sjælland til at servicere vores transport- og industrikunder.

I Leasing Fyn har vi netop sagt velkommen til Casper Pedersen (telefon 23213565 eller mail casper.pedersen@leasingfyn.dk). Casper er allerede i fuld gang med at hjælpe vores kunder og forhandlere inden for primært transport- og industri-brancherne med leasing.

Casper er 38 år, oprindeligt fra Falster og bor i Ballerup. Han har 20 års erfaring fra den finansielle sektor – og har de sidste 6 år arbejdet med leasing. Casper har derfor et rigtigt godt kendskab til de muligheder, der kan bringes i spil, når det drejer sig om at finde lige præcis den finansieringsløsning, der er bedst i forhold til den enkelte virksomheds situation og behov. Og bedst af alt – så er han altid frisk på en god snak om finansiering.

Så hvis du har brug for sparring i forhold til dine overvejelser – eller helt konkrete planer – om at investere i nyt udstyr, så er du velkommen til at kontakte ham. Og det gælder om at være i god tid, for der er jo desværre generelt lange leveringstider på rigtigt meget udstyr for tiden.

Udover Casper så har vi 3 finansieringskonsulenter mere til at servicere vores kunder og forhandlere på Sjælland – og så dækker vi i øvrigt hele landet – og hjælper gerne på tværs af brancher – du kan finde kontaktoplysninger på alle vores finansieringskonsulenter her:

Kontaktoplysninger til din sparringspartner når det gælder leasing