Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Hækklipning i park
Sammensæt en budgetvenlig aftale

Leasing til have og park

Leasing af maskiner til have, park og andre grønne områder

Måske passer du en golfbane – og har brug for alle de rette maskiner til at holde den professionelt trimmet? Eller du er ansvarlig for et større have- og parkanlæg – og skal have adgang til maskiner til hele sæsonen?

Specialiserede maskiner til fx beskæring af træer og buske eller til plænetrimning kan du altid lease hos os. Både som offentlig myndighed og privat virksomhed.

Leasing af maskiner til have, park og andre grønne områder

Lars Thøstesen

Finansieringskonsulent
Undgå kostbare kontante udgifter

Derfor bør du overveje at lease maskiner til have og park

Når du indgår en leasingaftale med os om maskiner til have- og parkanlæg, sikrer du dig, at du har adgang til optimal finansiering af det nødvendige udstyr. Vi har stor solid indsigt i de forskellige maskiners levetider m.m. og kan derfor hjælpe dig med optimering af løbetider og restværdier, så du slipper for ubehagelige overraskelser ved aftalernes udløb.

Leasing af maskiner til golfbane
Leasing af maskiner til park
Leasing af maskiner til golfbane
Case med have & park

Læs om hvordan vi har
hjulpet Vejle Golfklub

Brug for et specifikt ”grønt” råd?

Få 360-graders-hjælp, når du har brug for anskaffelse af udstyr til golfbaner, parker, haver og andre grønne anlæg hos Leasing Fyn. Spørg os f.eks. også til råds, hvis du er i tvivl om optimale løbetider, ekstraordinære ydelser og restværdier m.m. på konkrete maskiner – så får du optimeret dine finansielle løsninger, så det passer ind i din aktuelle økonomi.

Efterhånden har vi nemlig omfattende praktisk erfaring fra utallige andre kunders have- og parkmaskiner. Dén indsigt kommer også dig til gode. Og hos os koster den slags gode råd dig ikke ekstra.

Kontakt en konsulent hos os og hør nærmere

Skriv til os her

Beregn leasingydelse