Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Leasing Fyn går i grønt med Nordic Green Solutions

Udgivet: d. 26. november 2023

Vi har indledt et strategisk samarbejde med rådgivningsvirksomheden Nordic Green Solutions. Samarbejdet skal blandt andet hjælpe os og vores kunder med at reducere energiforbruget og mindske CO2-udledningen.

I en tid, hvor den grønne dagsorden er uomgængelig, er vi fast besluttet på at lede vejen sammen med vores kunder. Nordic Green Solutions repræsenterer en spændende og værdifuld samarbejdspartner, der vil bidrage til vores fælles bestræbelser på at tage ansvar for miljøet.

Nordic Green Solutions (NGS) vil kunne støtte vores kunder i implementeringen af CO2- og energibesparende projekter. Deres ekspertise strækker sig fra rådgivning og sparring til håndtering af grøn omstilling, herunder lovgivningsmæssige forhold, udarbejdelse af grønt regnskab samt ansøgning om tilskud.

Dette partnerskab er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Nordic Green Solutions for at skabe positive forandringer og værdi for vores kunder og miljøet.

Sammen styrker vi vores engagement i den grønne omstilling, og vi inviterer vores kunder til at deltage i denne vigtige rejse mod en mere bæredygtig forretningspraksis.

Du kan læse mere på deres hjemmeside på ngs.dk.