Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Årets firmabil 2023: Skoda Enyaq iV

Udgivet: d. 8. februar 2024

Skoda Enyaq iV har vundet danskernes hjerter og kan prale af flere flotte titler, blandt andet at være Danmarks mest solgte elbil i 2022. Fællesnævneren for de mange nominerede firmabiler har i 2023 været rummelighed og elektrisk drift, og her har Skoda Enyaq iV sammen med konkurrenter som Tesla Model Y, Volkswagen ID.5, og Audi Q4 e-tron skilt sig ud fra de mange andre leverede biler i 2023, der alle kæmper om titlen for ”den årets firmabil”.

Men hvad er det, der gør en elbil som firmabil det ideelle valg?

Komfort og Kvalitet i Skoda Enyaq

En fremragende firmabil tilbyder høj komfort og kvalitet i alle aspekter, fra støttende sæder til langturs-egenskaber. Med Skoda Enyaq iV kan du forvente en pålidelig partner på vejen, hvor komforten er i højsæde på hver eneste tur.

Skoda Enyaq indefra

Skoda Enyaq iV’s Unikke Egenskaber

Skoda Enyaq iV er en elbil med lang rækkevidde, som er bygget med omtanke, fra dens støjsvage kabine til den behagelige køreoplevelse både på lange og korte ture. Selvom den måske ikke er den mest dynamiske bil på markedet, tilbyder den en komfortabel og rummelig kabine, hvor du kan slappe af uden bekymringer. Dens egenskaber udmærker sig ved god ergonomi og masser af plads til dagligdagens praktik, og bilen er udstyret med en 13 tommer stor touchskærm kombineret med fysiske knapper for nem betjening af udvalgte funktioner. Der er god plads ved forsæderne, bagsædet og i bagagerummet, som rummer hele 585 liter.

Hos Leasing Fyn har vi tidligere fremhævet vores begejstring for Skoda Enyaq iV’s design og køreegenskaber. Denne elektriske bil formår at fremstå som en kendt og traditionel bil, og da den blev lanceret, var der faktisk tvivl om, hvorvidt det var en elbil. I 2022 blev den kåret som årets familiebil ved Auto Awards og årets firmabil 2023.

Skoda Enyaq IV

Skoda Enyaq: Specifikationer

Skoda Enyaq iV kommer i forskellige varianter med forskellige batteristørrelser, inklusiv en RS-version med imponerende 340 hestekræfter. For firmabilister med behov for en elbil med lang rækkevidde, er det dog især modellerne 85 Premium og 85 Sportline, begge med et 77 kWh batteri, der er af interesse.

Her er et dybdegående kig på de tekniske specifikationer for de to anbefalede Skoda Enyaq-varianter:

Skoda Enyaq-varianter 85 Premium 85 Sportline
Elektisk rækkevidde 557 km 550 km
Ladetid 10-80% (DC) 29 min 29 min
Maksimal ladehastighed
(AC/DC)
11 kW /
135 kW
11 kW /
135 kW
Beskatning før
genberegning
397.150 kr. 419.679 kr.

Er Skoda Enyaq iV din næste firmabil?

Hvis du overvejer leasing af Skoda Enyaq eller en af de andre nominerede kandidater til årets firmabil, eller generelt er nysgerrig på fordele ved en elbil som firmabil, så kontakt Leasing Fyns finansieringskonsulenter for at få yderligere information og skræddersyede leasingmuligheder.