Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Ny mand til leasing i Nord- og Midtjylland

Udgivet: d. 8. april 2022

Vi har ansat Flemming Holm Sørensen – og han har travlt, for han er allerede i fuld gang med at hjælpe vores kunder og forhandlere inden for primært transport- og industri-brancherne i det nord- og midtjyske med leasing.

Flemming er 43 år og har sit udgangspunkt fra sin private adresse i Haverslev – tæt på motorvej E45.

Han har 17 års erfaring fra den finansielle sektor, så er han rigtigt godt klædt på, når det drejer sig om at finde lige præcis den finansieringsløsning, der er bedst i forhold til den enkelte virksomheds situation og behov.

Flemming er klar til at sparre med dig om din virksomheds muligheder med leasing – uanset om I har planer om at investere i nyt eller brugt udstyr – eller er forhandler og gerne vil bruge leasing til at få mere gang i salget – og da der jo desværre er lange leveringstider på rigtigt meget udstyr for tiden, så tag snakken med Flemming i god tid – måske nu?

Kontakt Flemming Holm Sørensen20193944 eller flemming.sorensen@leasingfyn.dk nu – hvis du f.eks. har brug for at lease en varebil, lastbil eller noget helt tredje.

Udover Flemming så har vi en række medarbejdere i Transport- og industriafdelingen til at servicere vores kunder og forhandlere i hele Danmark .

Vi tilbyder også leasing til andre brancher end transport- og entreprenørbrancherne – vi har også en Landbrugs- og entreprenør-afdeling og en Forhandlerleasing-afdeling – du kan finde kontakt-oplysninger på alle vores finansieringskonsulenter her:

Find din sparringspartner når det gælder leasing her

På udkig efter en ny personbil eller varebil – så er du velkommen til at tjekke vores aktuelle tilbud her