Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Leasing af varevogne
Du kan nemt levere varen med

Leasing af varevogne

Tryg rådgivning før du
leaser varevogn

Du skal ikke bare lease en varevogn. Du skal lease den RIGTIGE. På den rigtige måde.

Vi har finansieret varevognsleasing i årevis, og vores indsigt i blandt andet levetid og holdbarhed af alverdens bilmærker og varevognstyper kommer naturligvis dig til gode.

Hos os kan du derfor bl.a. opnå længere løbetider samt lavere ydelser, end du normalt kan i banken.

Tryg rådgivning før du
leaser varevogn
Danny Jeppesen
Finansieringskonsulent
Læg moms og tinglysning bag dig

Fordele ved leasing af varevogne

Leasing af varevogne

Når du taler med én af vores konsulenter om leasing af varevogne, gennemgår I fordele – og mulige faldgruber – for dén specifikke leasingaftale. Fire typiske fordele:

Fuld brugsret uden fastlåst kapital

Når du leaser varevogne – i stedet for at købe – får du fuld brugsret uden at fastlåse en stor kapitalpost i budgettet. Du bruger heller ikke én krone i momsudlæg, fordi vi står som ejer.

Fast eller variabelt beløb?

Vælg selv, om du vil betale fast leasing­ydelse på bilen/bilerne i hele leasing­perioden – eller om du får størst fordel af en ydelse, som varierer med det aktuelle renteniveau.

Ingen dyre afgifter

Bemærk, at du ikke behøver bekymre dig om dyre tinglysningsafgifter, når du leaser varevogne – og at leasingydelserne som hovedregel er fuldt fradragsberettigede.

Konkret rådgivning

Få overblik over dine samlede fordele ved leasing af varevogne: Vend – uforpligtende – dine konkrete ønsker og behov med én af vores specialister i varevognsleasing.

Find lige præcis den varevogn, du har behov for

Kan du ikke selv finde en varevognsforhandler med de rette biler til dit behov, anviser vi gerne én. Eller flere. Dét koster dig ikke noget. Du indgår derefter en aftale med forhandleren om antal varevogne og en samlet pris. Så laver vi en leasingaftale med dig – som først træder i kraft, når du reelt har modtaget og godkendt varevognene.

Fandt du ingen varevogn herover, hjælper vi dig alligevel

Går du efter en bestemt model – og har du krav til størrelse, farve og motorstørrelse? Så er du landet det rigtige sted. Vi har masser af kontakter og kan som regel skaffe enhver varevogn hjem.

Skriv til en specialist

Beregn leasingydelse