Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Få en skræddersyet løsning

Bliv erhvervskunde

Bliv erhvervskunde hos Leasing Fyn – og høst 40 års erfaring

2023 markerer vores 40-års-jubilæum. Siden 1983 har vi udelukkende beskæftiget os med leasing – og al vores samlede viden og konkrete erfaring får du fuldt udbytte af som kunde og samarbejdspartner. Du sikrer dig rådgivning om alt fra fordele til oversete faldgruber på leasingmarkedet, når du vælger os.

Men én ting er, at leasing-dna nærmest fysisk flyder i vores årer – inden for alle tænkelige områder; fra landbrug og industri til entreprenørområdet, firmabiler, erhvervsejendomme m.v.

Du får nemlig mere end ”blot” erfaring og ekspertviden om leasing hos os. De fleste af vores kunder og samarbejdspartnere er langtidsforhold – og særligt én ting går igen, når de sætter ord på, hvorfor netop vi gør os fortjent til deres årelange tillid:

Det menneskelige element i leasingligningen.

Vælg Leasing Fyn – når gode relationer er vigtige

Lad os være ærlige. Vi har nok alle oplevet virksomheder, som siger, at de er ”menneskeorienterede” på én eller anden vis – men hvor oplevelsen som kunde desværre er en helt anden. Så vi er godt klar over, at vi bevæger os i et minefelt, når vores slogan er ”– når gode relationer er vigtige”.

Til dét siger vi: Prøv os. Tal med os – uforpligtende. Og døm så selv.

For os betyder relationer – den gode, tillidsfulde kontakt til andre mennesker – reelt noget. Og for os hænger dét desuden indlysende sammen med god forretningssans.

Både for dig som kunde og for os som leasingselskab. Så vær forberedt på, at vi formentlig allerede kender en masse til din branche, når du første gang taler med os – fordi vi for længst har haft mange leasingaftaler og gode kundeforbindelser til andre inden for dit felt. Og forbered dig også på, at vi spørger oprigtigt interesseret ind til, hvad der er det særlige ved netop din virksomhed – og at vi kommer forbi ude hos dig fra tid til anden. Vi er ikke klassiske skrivebordsgeneraler: Kun sådan kan vi rådgive dig optimalt om det virkelige leasingmarked.

Vi har altid været en værdibaseret, menneskecentreret organisation – både internt og eksternt. Med gode, stærke, varme og tillidsfulde relationer kan stort set alt nemlig lade sig gøre. Regn med, at vi altid kan finde en løsning sammen med dig.

Målet for os er, at du oplever os som en seriøs, loyal, uformel og værdiskabende samarbejdspartner. Og at vi altid er klar til at hjælpe dig ekstraordinært, hvis du pludselig får brug for dét.

Kontakt én af vores konsulenter hér – Uforpligtende, naturligvis.

Klar til at tage en indledende snak med os?

Vælg først udstyr og leverandør

Find først det udstyr, du skal bruge – og lav fx en aftale med din normale leverandør. Derefter laver vi en leasingaftale med dig.

Betal kun for brugsretten

Når alt er clearet mellem dig og leverandøren, lægger vi pengene ud for dig – og betaler for udstyret. Leasingaftalen træder nu i kraft.

Vil du lease nyt eller brugt?

Vi giver dig maksimal fleksibilitet, når du leaser. Du bestemmer fx selv, om du ønsker leasing af nyt eller brugt udstyr.

Ring – og lad os mødes

Leasing skal være en værdifuld finansieringsform for DIG. Ring til os, så mødes vi – og vender både for og imod med dig.

Beregn leasingydelse