Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing
Leasing medarbejdere i Leasing Fyn
Sælger du til erhvervskunder – i B2B-markedet?

Forhandlerleasing

Forhandlerleasing er
uafhængigt af din branche

Er dine kunder erhvervskunder? Og er der serie-, stel- eller registreringsnummer på dét, du sælger? Så kan du sandsynligvis få fordel af forhandlerleasing.

IT-udstyr. AV-udstyr. Industrirobotter. Laboratorieudstyr. Kaffe- eller slikautomater. Klinikudstyr. Og i øvrigt stort set alt udstyr til landbrugs-, transport-, entreprenørbranchen og industrien. Din specifikke branche er ikke så afgørende hér

Forhandlerleasing er
uafhængigt af din branche

Niels Fylling
Finansieringskonsulent
Lars Klink Andersen
Finansieringskonsulent
Lars Lyskjær
Finansieringskonsulent

Kom nemt i gang med forhandler­leasing i din virksomhed

Når du indgår en aftale om forhandlerleasing med os, kommer vores finansieringskonsulent på besøg hos dig og din virksomhed – for stille og roligt at sætte jer ind i det hele; inkl. forhandlerleasing.dk.

Konsulenten klæder dig på til at kunne rådgive dine kunder om leasing – så de tydeligt får øje på fordelene. Du bliver også sat ind i, hvordan du forklarer kunderne om forskellen på klassisk kostpris pr. måned vs. anskaffelsessummen – når der i salgsprocessen er fokus på den løbende leasingomkostning for kunden snarere end anskaffelsessummen.

Opstår der særlige udfordringer, taler vi også gerne direkte med din kunde – og får løst problemet. Du kommer aldrig til at stå alene med forhandlerleasing: Vi er din backup hele vejen.

Uanset din branche får du generelt nemmere ved at sælge dine produkter

Få tættere kunderelation

Forhandlerleasing giver i praksis også tit en bedre og mere loyal relation mellem dig og kunden.

Forøg dit forretningsomfang

Som værktøj gør forhandlerleasing det desuden nemt for dig at øge dit forretningsomfang og sælge mere – fordi selve salgsprocessen bliver lettere at overskue.

Kapitalberedskabet forbedres

Med leasing undgår din kunde at binde sin kapital, da udstyret lejes i stedet for at blive købt. Du baner vejen for, at dine kunder får tilbudt muligheden for et forbedret kapitalberedskab.

Vi klarer dine opkrævninger

Vi kan håndtere al opkrævning for den service, du yder på udstyret. 

Sådan bruger du forhandlerleasing.dk

Som ”forhandlerleaser” stiller vi et online og intuitivt ­system til rådighed for dig, hvor du med få indtastninger kan beregne en  leasingløsning til kunden, indhente kundens underskrift på leasingvilkårene og have et godt overblik over dine sagsprocesser.

Forhandlerleasing.dk indeholder en slags lommeregner, som straks viser priser og løbetider ved leasingaftaler af specifikt udstyr. Vi sørger for, at systemet altid virker og er opdateret. Og har du brug for sparring vedr. aktuelle løsninger til dine kunder, er vi altid til at få fat i.


Beregn forskellige finansieringsforslag til brug for tilbudsgivning
Udarbejd og udskriv leasingtilbud og leasingaftaler
Genbrug tidligere indtastede oplysninger
Afsend elektroniske anmodninger om kreditgodkendelse
Systemet er tilgængeligt 24/7/365
Modtag elektroniske svar på kredit­forespørgsler
Hent blanketter, brochurer m.m.
Beregn frikøbspriser
Kom trygt i gang med
forhandlerleasing nu

Kontakt en specialist

Beregn leasingydelse