Du kan lease alle typer af biler til transport

Leasing af udstyr til transport hjælper vi gerne din virksomhed med, for vi ved, at det er dyrt at investere i nye lastbiler og varebiler. Og vedligeholdelse af bilerne er også omkostningstung.

Derfor er det af afgørende betydning for driften af din virksomhed, hvordan du vælger at finansiere dine investeringer. Her er leasing et godt alternativ til køb, uanset om du driver vognmandsvirksomhed, eller du som produktions- eller servicevirksomhed selv ønsker at stå for transporten af dine varer og dermed har et behov for at investere i lastbiler og/eller varebiler.

At lease betyder reelt at leje og er dermed et fornuftigt alternativ til at købe, hvis du vil undgå at binde penge i investeringen.

En leasingaftale med Leasing Fyn betyder, at du langtidslejer det udstyr/driftsmiddel, der er tale om. Det er altså Leasing Fyn der ejer udstyret/driftsmidlet, men du erhverver dig brugsretten til det i hele leasingperioden.

Du kan frit vælge leverandør, og prisen for udstyret/driftsmidlet aftaler du selv med leverandøren. Med en aftale på plads med din leverandør indgår du efterfølgende en leasingaftale med Leasing Fyn.

Du betaler leasingydelser for brugsretten

Når udstyret er leveret og godkendt af dig, betaler vi leverandøren. Vi lægger så at sige pengene ud for dig. Herefter træder leasingaftalen i kraft, og du betaler hver måned, hvert kvartal eller på de tidspunkter af året, hvor det likviditetsmæssigt passer dig bedst, en leasingydelse til Leasing Fyn som betaling for brugsretten til udstyret.

Du kan også lease andet end varebiler og lastbiler

Ud over leasing af varebiler og lastbiler har du også mulighed for at lease til mange andre formål: Erhvervsejendomme, personbiler og diverse former for IT-udstyr for blot at nævne nogle af mulighederne.

Hos Leasing Fyn hjælper vi dig med at sammensætte den finansieringsløsning, der er bedst for dig. Vi giver dig kvalificeret rådgivning og tilbyder finansieringsløsninger, der er tilpasset både dit behov og udstyrets levetid og holdbarhed.

Vi vil dig det bedste – ring og fortæl os om dine behov

Kontakt os meget gerne med en konkret forespørgsel, hvis du står foran en større investering og overvejer leasing. Vi er altid åbne for en snak om dine muligheder uanset om det gælder leasing af varevogne, leasing af lastbil eller noget helt andet.

Leasing af udstyr til transport – se vores aktuelle tilbud på varebiler

Måske er du på udkig efter en ny varebil? – så kan du da lige tjekke vores aktuelle tilbud på leasing af biler. Følg linket her.

Nyhedsbrev om brugt udstyr!

Interesseret i at modtage en e-mail fra os, når vi har brugt udstyr, som du er interesseret i?
TILMELD NYHEDSBREV
Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet kan du afmelde dig igen her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os