Nislev Maskinfabrik ApS – om vigtigheden af personlige relationer…

Personlige relationer er vigtige, når det gælder et godt og længerevarende samarbejde. Også for Nislev Maskinfabrik ApS, der ligger i Otterup på Fyn. Virksomheden er etableret i 1974. På virksomheden arbejder de hele tiden på gennem indkøb af nye maskiner at gøre produktionsapparatet i stand til at møde tidens krav om tilpasning til et marked i stadig udvikling.

Direktør Kenneth Pors siger om samarbejdet med Leasing Fyn:

“Jeg har brugt Leasing Fyn i mange år efterhånden.

Jamen det betyder jo, at jeg har lidt likviditet, og i de perioder vi har kørt her, der er det rart at have lidt, man kan stå i mod med.

Det gør jo, at du kan bruge energien på andre måder i stedet for at gå og spekulere økonomi hele tiden. Vi kan holde gang i hjulene, og vi kan investere i nye maskiner og være med. Hvis du ikke kan få lov til at investere i nye maskiner, så kan det være, man bliver kørt lidt af sporet, og det fornemmer jeg på de maskiner, jeg har haft ved Leasing Fyn – der har jeg kunne være med.

Det gør jo, at vi kan ekspandere, og vi kan få nye kunder – både på det tyske og engelske marked.

Det der ansigt til ansigt har meget at sige for mit vedkommende.  Det er vigtigt, at vi kan stole på hinanden, og at vi har Leasing Fyn i baghånden.”

Interesseret i at høre hvad vi kan hjælpe dig med?

For os i Leasing Fyn er gode personlige relationer vigtige. Derfor har vi et værdisæt som en del af vores virksomhedskultur, der handler om det. Du kan læse vores værdier her.

Hvis din virksomhed har behov for at investere i industrimaskiner lige som Nislev Maksinfabrik ApS, så er du velkommen til at tage kontakt til en af vores finansieringskonsulenter i vores Transport- og entreprenør-afdeling. De er altid klar til en god snak med udgangspunkt i netop dine investeringsplaner. Du finder finansieringskonsulenternes kontakt-oplysninger her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os