Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Case

Ranum Efterskole

Hos Leasing Fyn er vi stolte over at kunne hjælpe og skabe finansiel værdi hos landets efterskoler, skoler og institutioner. Vi forstår de unikke behov, som efterskoler har, og er dedikerede til at levere leasingmuligheder, der opfylder disse behov.

”Det er usædvanligt for efterskoler at lease. Det er faktisk en udfordring for nogen, at få det igennem med revisor og bank. […] Men for os har det faktisk betydet en frihed til at kunne disponere på aktiviteter og på teknologi, mens eleverne går på skolen og ikke skulle spare op i mange år, til de enkelte aktiver.

Vi kommer til at lease i fremtiden fordi, det er lige meget hvor pengene kommer fra, bare det giver glade elever” – siger Olav Storm Johannsen, forstander på Ranum Efterskole College.

Vores mål er at etablere og vedligeholde gode relationer med vores kunder, og vi er glade for det tætte samarbejde med Ranum Efterskole College.
Uanset om du søger at lease It-udstyr, mountainbikes, sejlbåde eller andre aktiver, har vi en løsning, der passer til dig.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe værdi gennem leasing.