Hans Tobiasen A/S – om vigtigheden af personlige relationer…

Personlige relationer er en vigtig del af et godt samarbejde. Sådan tænker vi i Leasing Fyn. Her på siden kan du få indsigt i, hvad en af vores landbrugskunder synes om samarbejdet med Leasing Fyn.

Hans Tobiasen A/S er en moderne virksomhed inden for landbrugs-, kloak- og entreprenørarbejde. Den ligger ved Ribe og blev etableret tilbage i 1965. De arbejder med nye maskiner og materiel.

Ejer Hans Tobiasen siger om sit samarbejde med Leasing Fyn:

“Vi har vel 16 traktorer, og så har vi fire finsnittere, en selvkørende strålægger og nogle andre strålæggere, river, mejetærsker, halmpressere, seks gyllevogne, marksprøjter.

Det er klart, jeg vil helst være foran og have de rigtige maskiner og de mest moderne maskiner, og det kræver jo, at Leasing Fyn de er fleksible, og det har jeg ikke oplevet, at de ikke er.

Altså – de er ikke så bange for det, for de kender markedet. Det, tror jeg, er vigtigt – at de har forstand på maskiner, og det har de. Altså hvad skal man sige – dialogen behøver jo ikke at være så lang, hvis nu man er i gang med et eller andet projekt, så kan han jo ret hurtigt synes, at det er en god idé eller ej. Det betyder jo, at vi får lavet de rigtige investeringer”.

Interesseret i at høre hvad vi kan hjælpe dig med?

For os i Leasing Fyn er gode personlige relationer vigtige – derfor har vi et værdisæt som en del af vores virksomhedskultur, der netop handler om det. Du kan læse vores værdier her.

Hvis din virksomhed er i landbrugs- eller entreprenørbranchen lige som Hans Tobiasen A/S, så er du velkommen til at tage kontakt til en af vores finansieringskonsulenter i vores Landbrugs- og entreprenør-afdeling – de er altid klar til en god snak med udgangspunkt i netop dine investeringsplaner. De har alle flere års erfaring fra netop din branche, og derfor en stor indsigt i og forståelse for hvad der er dine udfordringer. Du finder finansieringskonsulenternes kontaktoplysninger her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os