Brug for ny firmabil? …så hjælper vi gerne!

Måske har I brug for at få en eller flere af jeres firmabiler i virksomheden udskiftet, eller måske vil I gerne udvide med en eller flere biler?

Her viser vi nogle forslag til biler og finansiering. Vi kan også hjælpe med finansiering af andre biler end dem, I kan se her – og det er uanset, om det er brugt eller fabriksny, lille eller stor bil, bilmærke, med eller uden opbygning osv. Og hvis I har en bil, I vil af med, så hjælper vi også gerne med det.

Finansiel leasing, operationel leasing, flexleasing, splitleasing
– vi har styr på det hele.

Leveringen af mange nye biler er blevet uforudsigelig, og nogle typer udstyr er nærmest ikke til at få. Det kan betyde længere leveringstider på nogle bilmodeller.

Kontakt vores specialister i billeasing, hvis du er interesseret i at høre mere – Søren Olesen på mobil 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på mobil 41 72 45 29.

Tilbud til inspiration

Hvad står Leasing Fyn for?

Måske er du interesseret i at læse om, hvad vi lægger vægt på i forhold til vores kunder og forhandlere? – det handler bl.a. om personlige relationer. Læs mere om Leasing Fyn her.

Vi kan hjælpe dig med leasing af andet end din firmabil – interesseret?

Vi kan levere hele pakken, når det gælder leasing. Og fra tid til anden er vi i kontakt med kunder, der siger: “Nå kan det også leases?”.

Så uanset hvad du har brug for at investere i i din virksomhed, så kan det være en god idé at tage en snak med en af vores specialister i leasing om mulighederne for finansiering.

Vi har f.eks. hjulpet vores kunder med leasing af tandlægeudstyr, medicinaludstyr, it-udstyr, industrimaskiner, entreprenørmaskiner, landbrugsudstyr, storkøkkenudstyr og lys-/lydudstyr. Og så selvfølgelig biler i alle størrelser – personbil, varebil, lastbil, hænger/trailer.

Du kan finde en af vores finansieringskonsulenter her – eller bare ringe 62 61 20 20 og bé om hjælp. 

Nyhedsbrev om brugt udstyr!

Interesseret i at modtage en e-mail fra os, når vi har brugt udstyr, som du er interesseret i?
TILMELD NYHEDSBREV
Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet kan du afmelde dig igen her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os