Vi kan levere hele leasing-pakken!

Interesseret i en god snak med os om din virksomheds næste investeringer i maskiner, biler eller andet udstyr? – så tag endelig fat i os. Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed.

Vi møder ofte mennesker, der udtrykker forundring, når vi fortæller om mulighederne med leasing. Mest af alt er de overraskede over, hvad man kan lease.

Hvis I, i forbindelse med jeres investeringsplaner for resten af 2020 og ind i 2021, er i tvivl om, om leasing er en mulighed, så er vores finansieringskonsulenter klar til at sparre.

Vi har konsulenter over hele landet – og de har alle meget erfaring med finansiering og med leasing af det udstyr, der er relevant for virksomheder i mange forskellige brancher.

Som vores medarbejder Mette har udtrykt det, så har hun i sin tid her i Leasing Fyn, været med til at lease sådan ca. alt til en god James Bond film – du kan i øvrigt høre Mette fortælle i videoen med hende her.
https://lnkd.in/gwuEKjv

Med andre ord – så kan vi lave en pakke til lige præcis din virksomhed – med det, I har brug for at investere i.

Interesseret? – så kan du finde vores medarbejdere her:
https://lnkd.in/gkuiDwq

 

Ny bil til virksomheden?

Se vores aktuelle tilbud på leasing af varebil og personbil her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os