Hvorfor vælge Leasing Fyn som samarbejdspartner?

Hvorfor vælge Leasing Fyn som samarbejdspartner – det spørgsmål vil du sikkert gerne have svar på. Det er der flere grunde til.

Vi har arbejdet med leasing i snart 40 år. Det har givet os et indgående kendskab til markedet – til vores kunder og deres behov.

Fordi personlige relationer er vigtige

Vi har altid været, og vil fortsat værne om at være, en værdibaseret og menneske-orienteret organisation med fokus på at styrke de personlige relationer – internt som eksternt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo mere kan begge parter få ud af samarbejdet. Derfor sidder vi ikke kun og administrerer fra kontoret – vi kommer gerne forbi hos dig.

Fordi et godt samarbejde betyder meget

Leasing Fyn er ikke bare en leverandør, men også en seriøs, serviceorienteret og værdiskabende samarbejdspartner, som du altid ved, hvor du har. Og som også er klar til at hjælpe ekstraordinært, hvis du skulle få behov for det.

Fordi vi står for kvalitet

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet og kvalitet i dialogen. Hvad det præcis betyder for dig og din virksomhed, fortæller vi gerne mere om, når vi mødes.

Klik her for at aftale et møde

Hør vores kunder fortælle om Leasing Fyn som samarbejdspartner

Herunder kan du se og høre nogle af vores kunder og forhandlere fortælle om, hvor vigtigt det er, at have gode personlige relationer – og om hvorfor, de har valgt Leasing Fyn som samarbejdspartner. Hvis du er interesseret i at starte et samarbejde med os, så kan du finde en medarbejder her.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os