Det kan godt være, at din leasingaftale er billig, men er det den bedste løsning for din virksomhed?

Hos Leasing Fyn tror vi på, at leasing handler om mere end bare pris. Det handler om at finde den bedste løsning. Og en leasingaftale er meget mere end ”bare” en pris.

Vi går meget op i at give den rette vejledning – altid med udgangspunkt i kundens bedste. Det handler for os om at  komme 360 grader rundt i vores dialog med jer som kunde, sådan at vi kan give jer den bedste løsning.

“Jeg oplever, at mange fejlagtig tager prisen for at være alt, når det gælder leasing, og glemmer vigtigheden af god vejledning. Men jeg vil mene, at det vigtigste er at finde de bedste løsninger, og det er vi gode til hos Leasing Fyn. Det er faktisk det, vi er bedst til.”

Nellie Heilskov Sørensen, finansieringskonsulent i Transport og Industriafdelingen/Sjælland.

Vi gør meget for at forstå din virksomhed

Hos Leasing Fyn er vi nysgerrige og oprigtig interesserede i at lære jeres virksomhed at kende. I dialogen med vores kunder forsøger vi at sætte os så meget ind i kundens virkelighed som muligt for på den måde, kan vi bedst hjælpe. Jo mere åben og ærlig dialog vi kan have med vores kunder jo bedre – det er vores indgangsvinkel til forretninger. Vi vil eksempelvis rigtig gerne have indsigt i jeres  eksisterende finansielle aftaler, se jeres regnskaber og  tage en god snak om jeres udfordringer og behov.

 

Kort sagt – så er det vigtigt for os i et samarbejde at opnå indsigt i og forståelse for jeres virksomhed, så vi er klædt godt på til at give jer de bedste finansielle løsninger. Det er noget, vores finansieringskonsulent Nellie gør meget ud af:

“For nogle år siden var jeg i dialog med en potentiel kunde, som hver gang, han skulle investere i  nye maskiner, fik dem finansieret gennem en forhandler. Jeg tilbød at lave nogle beregninger for ham for at se, om det var den bedste løsning for virksomheden. Der fandt vi hurtigt ud af, at han hverken havde den billigste eller den bedste løsning, og at det derfor kunne betale sig at flytte til Leasing Fyn. På den måde fik jeg en ny og glad kunde . En ting var, at han sparede penge, men han fik også en vejledning, som hans forhandler ikke havde givet ham. Han har været min kunde lige siden.”

Nellie Heilskov Sørensen, finansieringskonsulent i Transport og Industriafdelingen/Sjælland.

 

God forretningsforståelse er vigtig for os. Vi ser på sammenhænge, potentialer og udfordringer og får defineret hvilke elementer, der har indflydelse på, hvad og hvordan Leasing Fyn bliver en god spiller i processen. Det sikrer værdi for jer og virksomheden, og vi får på den måde forhåbentlig et godt og langvarigt samarbejde. Når vi indgår i et samarbejde, så gør vi det helhjertet og med et fælles mål for øje – nemlig jeres virksomheds mål. På den måde kan vi garantere, at vi  altid finder den bedste løsning for lige præcis jer.

I får det, I har behov for

Med udgangspunkt i jeres konkrete behov, så kan vil skræddersy en pakkeløsning til  jer. Eksempelvis kan vi sammen med jeres leasingaftale tilbyde forsikring af det udstyr, I vil investere i.

Leasing er tillid

Vi ved, at leasing er en tillidssag. Som kunde skal du kunne have tillid til, at vi vil jeres virksomhed det bedste. Den tillid værner vi om, for den har afgørende betydning for vores samarbejde.

“I mit arbejde vægter de personlige relationer mest. Jeg værdsætter enormt meget, at jeg kan gøre en mærkbar forskel for mine kunder. Og at de kan have  tillid til, at jeg gør det bedste for dem.  Det er derfor, at jeg hver dag forsøger at hjælpe så godt, som jeg overhovedet kan.”

Nellie Heilskov Sørensen, finansieringskonsulent i Transport og Industriafdelingen/Sjælland.

 

Vi mener, at det er lige præcis den tilgang, der gør os bedre end alle de andre på leasingmarkedet. Vi arbejder hårdt for at opnå vores kunders tillid. Det er jer som kunde, og de ting vi gør bedre for jer, der driver os i vores hverdag.

Derfor tør vi godt at garantere, at vi altid finder den bedste løsning for jer!

 

Interesseret I at at tale med en af vores medarbejdere? – så finder du os alle sammen her.

 

Læ s mere om Leasing Fyn og hvad vi står for her

Se vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler og varebiler her

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os