Leasing af entreprenørmaskiner

Du kan lease en gravemaskine, kran, minilæsser eller rendegraver – valget er dit

Leasing af entreprenørmaskiner er absolut en mulighed, din virksomhed bør overveje – for entreprenørmaskiner er dyre – både at anskaffe og vedligeholde, og det at drive en entreprenørvirksomhed kræver jo store investeringer. Derfor er det også af afgørende betydning for driften af din virksomhed, hvordan du vælger at finansiere dine investeringer. Her er leasing et godt alternativ til køb.

Leasing af minilæsser, leasing af minigraver eller leasing af andre entreprenørmaskiner eksempelvis gravemaskiner, kraner, rendegravere, skurvogne og læssemaskiner – det kan leasingfinansieres hos os – når bare investeringen er på mindst 50.000 kr.

Du langtidslejer retten til at bruge udstyret

At lease betyder reelt at leje og er dermed et fornuftigt alternativ til at købe, hvis du vil undgå at binde penge i investeringen.

En leasingaftale med Leasing Fyn betyder, at du langtidslejer det udstyr/driftsmiddel, der er tale om. Det er altså Leasing Fyn der ejer udstyret/driftsmidlet, men du erhverver dig brugsretten til det i hele leasingperioden.

Valget er dit

Du kan frit vælge leverandør, og prisen for udstyret/driftsmidlet aftaler du selv med leverandøren. Med en aftale på plads med din leverandør indgår du efterfølgende en leasingaftale med Leasing Fyn.

Når udstyret er leveret og godkendt af dig, betaler vi leverandøren. Vi lægger så at sige pengene ud for dig. Herefter træder leasingaftalen i kraft, og du betaler hver måned, hvert kvartal eller på de tidspunkter af året, hvor det likviditetsmæssigt passer dig bedst, en leasingydelse til Leasing Fyn som betaling for brugsretten til udstyret.

Vi vil din virksomhed det bedste – ring og fortæl os om dine behov

Ud over maskiner til din maskinpark har du også mulighed for at lease til mange andre formål: Erhvervsejendomme, kørende materiel – lastbiler, varebiler og personbiler – samt diverse former for kontorudstyr og IT-udstyr for bare at nævne nogle af mulighederne.

Hos Leasing Fyn hjælper vi dig med at sammensætte den finansieringsløsning, der er bedst for dig. Vi giver dig kvalificeret rådgivning og tilbyder finansieringsløsninger, der er tilpasset både dit behov og udstyrets levetid og holdbarhed.

Kontakt os meget gerne med en konkret forespørgsel, hvis du står foran en større investering og overvejer leasing. Vi er altid åbne for en snak om dine muligheder.

Du finder kontaktoplysninger på vores medarbejdere her.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Nyhedsbrev om brugt udstyr!

Interesseret i at modtage en e-mail fra os, når vi har brugt udstyr, som du er interesseret i?
TILMELD NYHEDSBREV
Hvis du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet kan du afmelde dig igen her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os