Spørgsmål og svar om billeasing

Her vil vi svare forholdsvis kort på de ofte stillede spørgsmål om billeasing. Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her så kontakt endelig vores billeasing-specialister Søren Olesen på 23 21 35 62/soren.olesen@leasingfyn.dk eller Danny Jeppesen på 41 72 45 29/danny.jeppesen@leasingfyn.dk.

1. Hvor stor en ekstraordinær leasingydelse skal jeg betale?

Det aftaler vi individuelt, men typisk 20% + moms af bilens pris inkl. registreringsafgift. Hvis bilen er på forholdsmæssig registreringsafgift (FRA) må den ekstraordinære leasingydelse/depositum ikke overskride 30% af bilens pris + FRA.

2. Hvordan finder jeg bilen?

Du kan søge biler i Danmark og i udlandet (primært Tyskland) – eller vi kan få en af vores samarbejdspartnere til at kontakte dig, så I sammen får specificeret dén bil, som du ønsker.

Vores samarbejdspartnere kan sørge for køb, hjemtagning af bilen m.m., så bilen står helt klar til dig. Men du kan også selv stå for hele processen, og så laver vi finansieringen. Det er ikke den løsning, vi anbefaler, men hvis du føler dig tryg ved det, så er det, vi gør.

3. Hvem ejer bilen i leasingperioden?

Flexleasing og finansiel leasing er det samme. I praksis er finansiel leasing en billig måde at erhverve sig en nyere, eksklusiv bil på.

Bilen findes ofte i Tyskland, hvor den er udstyret med meget ekstraudstyr, og hvor toppen af afskrivningen er klaret.

Finansiel leasing er den mest anvendte finansieringsform på tyske biler. Der er ingen kilometer-begrænsning, og leasingperioden er typisk 12 måneder, hvorefter perioden kan fornyes.

I modsætning til operationel leasing hæfter du selv som leasingtager for restværdien.

Ifølge dansk lovgivning skal leasingfirmaet eje den leasede bil. Du vil, som den der leaser bilen, blive anført som bruger af køretøjet.

4. Er grøn ejerafgift en del af leasingydelsen?

Nej afgifter til Skat er ikke en del af leasingydelsen. Skat sender en manuel faktura til din virksomheds e-Boks. Du kan herefter tilmelde betalingen Betalingsservice.

5. Hvor lang er bindingsperioden?

Løbetiden på leasingaftalen aftaler vi individuelt – løbetiden skal dog mindst være 12 måneder.

6. Hvad kræver det at blive godkendt til leasing?

Virksomheden må ikke være registreret i RKI.

Virksomheden skal kreditgodkendes, og der skal fremvises en kopi af det seneste årsregnskab.

7. Er service og forsikring inkluderet i leasingydelsen?

Hos Leasing Fyn kan du vælge mellem to billeasing-løsninger: Bil Leasing og Bil Leasing Plus. Du kan læse mere om de to løsninger i linket her.

Læs mere om Billeasing og Billeasing Plus

8. Kan jeg lease en momsdød bil?

Det er generelt ikke noget, vi anbefaler, men du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

9. Hvor mange kilometer må jeg køre i bilen?

Ved finansiel leasing er der ingen kilometerbegrænsning, men vi vurderer sammen, hvor mange kilometer, du forventer at køre. Denne information skal bruges til at beregne afskrivningerne på bilen i leasingperioden.

Ved operationel leasing aftaler vi en kilometerbegrænsning. Hvis denne bliver overskredet, koster det en fast sats pr. overkørte kilometer, når bilen afleveres. Du får penge retur, hvis du kører færre kilometer.

10. Hvad sker der efter leasingperiodens udløb?

Ved Bil Leasing er der flere muligheder – du kan enten forlænge din leasingaftale eller henvise til en CVR-registreret køber. Ved Bil Leasing Plus skal bilen afleveres ved udløb.

Læs om forskellen ved de to muligheder her: Billeasing og Billeasing Plus.

11. Hvordan kommer jeg igang?

Uanset om du allerede har fundet bilen,  eller ønsker vi skal hjælpe dig via vores samarbejdspartnere så kontakt os, og vi vil hjælpe dig med at lave den rigtige løsning for din virksomhed.

Kontakt en specialist i billeasing for at høre mere

Vores specialister i leasing af biler Søren Olesen og Danny Jeppesen vil meget gerne hjælpe din virksomhed, når det gælder biler. Så hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål om leasing af biler  her på siden – eller hvis du vil lease din nye firmabil – så ring endelig til Søren på 23 21 35 62 eller Danny på 41 72 45 29.  Søren eller Danny kommer også gerne på besøg i din virksomhed.

 

Vil du se vores aktuelle tilbud på leasing af biler?

Måske du skulle tjekke vores aktuelle tilbud på personbiler, hvis du skal have ny firmabil. Vi har samlet en række spændende bilmodeller nedenfor, som vi har særligt fokus på lige nu.

Der tages forbehold for bilmodeller der er udgået/ændret, billeder af biler, der måtte have andet udstyr end beskrevet og trykfejl.

Aktuelle tilbud på biler

Vi finansierer både nye og brugte biler – og kan også hjælpe dig af med den gamle bil

Finder du ikke den bil, du er interesseret i blandt vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler, så betyder det ikke, at den ikke kan leases hos os.

Vi finansierer som udgangspunkt alle typer personbiler til firmakørsel – både nye og brugte og i de forskellige mærker. Og vi giver dig gerne et tilbud på præcis den bil, du gerne vil ud at køre i. Og har du en brugt bil du skal af med, så hjælper vi også gerne med det.

Flere forskellige løsninger når det gælder billeasing

Vi har forskellige leasing-løsninger – eksempelvis afhængig af om du vil lease med eller uden vedligeholdelse og dæk – det kalder vi henholdsvis Billeasing (finansiel leasing) og Bil Leasing Plus (operationel leasing).  Du kan læse mere om Bil Leasing og Bil Leasing Plus her. Og gælder det splitleasing eller flexleasing, så er det også en mulighed hos os.

Mere salg med forhandlerleasing

Er du forhandler og interesseret i mere salg? – så har vi værktøjet, der kan hjælpe dig.
Læs mere her

 

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os