Flexleasing – bil uden registreringsafgift

Med flexleasing leaser du en bil uden registreringsafgift. Som en del af leasingydelsen, betaler du registreringsafgift for den periode, leasingaftalen løber. På den måde opnår du en mindre kapitalbinding end ved traditionel køb af bil, hvor du betaler hele registreringsafgiften på 150% på en gang.

Bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer, og leasingtager som bruger. Efter endt leasingperiode skal leasingtager anvise en køber, der indfrier bilens restværdi (kun erhverv).

Flexleasing er tit en 3-5 år gammel importbil

Der er oftest tale om 3 – 5 år gamle biler, der importeres. Bilen vil, efter leasingperiodens udløb typisk være nemmere at omsætte, da bilen stadig er uden registreringsafgift og kan sælges i udlandet, hvor der er et større kundeunderlag. Bilen vil til enhver tid senere kunne indregistreres på danske eller udenlandske nummerplader, hvis du ønsker det.

Leasing Fyn etablerer ikke leasingaftaler på mindre end 12 måneder og kan derfor ikke tilbyde finansiering af “sommerbiler”.

Flexleasing er måske også interessant for dig?

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder med flexleasing så er du velkommen til at kontakte en af vores specialister i billeasing – du kan finde deres kontakt-oplysninger her.

Vil du vide mere om Leasing Fyn?

Hvis du vil læse mere om, hvad Leasing Fyn står for som samarbejdspartner, så kan du klikke her.

Vi har et værdisæt

Hos Leasing Fyn har vi 5 værdier, som vi lever efter. Vi er relationsorienterede, tilgængelige, fleksible, troværdige og seriøse.

Læs mere her

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os