Vores kunder og forhandlere vil gerne anbefale os til andre

VI TILLADER OS AT VÆRE BARE LIDT STOLTE! 😎 – hvorfor det vil du måske gerne vide? Svaret kommer her …

❓ Sidste år spurgte vi , med hjælp fra Customer Agency, vores kunder og forhandlere om, hvad de synes om samarbejdet med os – bl.a. om de er tilfredse med os, om hvor attraktive vi er i forhold til vores konkurrenter, og om de vil anbefale os til andre. ✔

Og vi blev meget glade, da vi fik besvarelserne i hus. 27% af vores kunder brugte tid på at vurdere os – TUSIND TAK TIL JER FOR DET! 🙏 I har bidraget med værdifulde indsigter, og været med til at gøre det muligt for os, at blive endnu bedre til det, vi gør.

Vores kunder og forhandlere vil anbefale os til andre

Uden at gå alt for meget i detaljer så opnåede vi en Net Promoter Score på 55 (NPS) – kan oversættes til “fremragende”. Vi er glade, ydmyge og stolte. NPS er en international kendt score for netop villigheden til at anbefale – og måles på en skala fra minus 100 til plus 100.

Nogle af de vigtigste grunde til, at vores kunder og forhandlere vil anbefale os, er ifølge undersøgelsen:

·  at vi er hurtige til at ekspedere
·  at vi yder god service
·  at vi er tilgængelige
·  at vi er fleksible i sagsbehandlingen
·  at vores medarbejdere er flinke, høflige, hjælpsomme og kompetente.

Stor tilfredshed blandt vores kunder og forhandlere

Hele 96% af vores kunder og forhandlere er tilfredse med samarbejdet med os – og 77% finder os mindst lige så attraktive som vores konkurrenter.

I 2022 vil vi være en mere proaktiv forretningspartner

Og så fik vi også forslag til områder, hvor vi kan blive bedre. Eksempelvis er der nogen af vores kunder og forhandlere, der efterspørger hyppigere kontakt med os – på vores initiativ 💪. Så gæt hvad vores fokusområde er her i 2022? – vi vil være en mere proaktiv forretningspartner.

Leasing Fyn – når gode relationer er vigtige

Vi vil de gode relationer 👍 – så du er altid velkommen til at tage fat i vores finansieringskonsulenter med ris og ros – eller hvis du har brug for et tilbud på leasing – uanset om det er leasing af personbil, leasing af varebil, leasing af industriudstyr, leasing af landbrugsmaskiner, leasing af lastbil, forhandlerleasing eller noget helt andet – vi er klar!

Du kan finde vores medarbejdere her.

 

Brug for en ny personbil eller varebil?så er du velkommen til at tjekke vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler og varebiler her! 

Vil du læse mere om Leasing Fyn? – så kan du læse om Leasing Fyn her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os