Vi kan også tilbyde leasing af maskiner til golfbaner og…

Leasing af maskiner til golfbaner vil vi gerne hjælpe med. For selv om vi gennem tiderne har oparbejdet en særlig kompetence, når det gælder leasing inden for områderne entreprenør, industri, landbrug, transport og forhandlerleasing, så er vores leasingydelser langt fra begrænset til disse områder.

Fortæl os om dine investeringsplaner – uanset hvilken branche du tilhører

Hos os er udgangspunktet dig som kunde og dit behov for finansiering. Uanset hvilken branche din virksomhed tilhører. Det handler med andre ord om din virksomhed og de investeringsplaner, I har.

Ring og fortæl os om dine behov for leasing

Kontakt os derfor gerne med en konkret forespørgsel, hvis du overvejer leasing. Vi er altid åbne for en snak og parate til at give dig et kvalificeret sparring.

Af eksempler på leasing, der ligger ud over områderne entreprenør, industri, landbrug, transport og forhandlerleasing kan vi bl.a. nævne:

  • Leasing til kommuner og andre offentlige myndigheder
  • Leasing til servicevirksomheder
  • Leasing af maskiner til have- og parkanlæg
  • Leasing af maskiner til golfbaner

Interesseret i at se, om vi har brugt udstyr til salg, som du kan bruge?

Vi har fra tid til anden udstyr til salg. Det lægger vi op her på vores hjemmeside. Hvis du er interesseret i at se, om vi lige nu har noget, som du kan bruge, så skal du bare følge linket her til vores brugte udstyr.

Ny firmabil?

Vi har finansieringskonsulenter, der er specialister i billeasing. De hjælper gerne med at finde de biler, du har brug for til din virksomhed. Ny eller brugt, uanset mærke. Og hvis du har en bil, du skal af med også, så kan de også hjælpe med det.

Hvis du har brug for sparring, når det gælder billeasing, og måske også gerne vil have et konkret tilbud? – så kontakt Søren Olesen på 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på 41 72 45 29.

Se vores aktuelle tilbud på biler

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os