Skip to main content
  Upload
Login til Forhandlerleasing

Case

Vejle Golf Club

Personlige relationer er vigtige, når det gælder et godt og længerevarende samarbejde. Også for Vejle Golf Club.

Golfklubben blev etableret i 1972, og er blandt de ældre golfklubber i landet.

Golfmanager Bo Vaaben siger om samarbejdet med Leasing Fyn:

“Vi har brugt Leasing Fyn i en del år efterhånden.

Vi har behov for en meget stor maskinpark til vedligeholdelse af hele vores golfanlæg. Der er behov for forskellige typer af klippende udstyr, afhængig af hvilke dele af banen der skal klippes. Hertil kommer mange andre maskintyper som: traktorer, arbejdsbiler, såmaskiner, bunkerriver, prikkemaskiner og mange andre.

Det er klart, at det er vigtigt at have de rigtige maskiner til de enkelte opgaver, og det kræver jo, at Leasing Fyn har den nødvendige indsigt og forståelse for dette, og det oplever vi at Leasing Fyn har, gennem de mange år de har specialiseret sig i vores branche.

Hvis man forstår at tilrettelægge sin finansiering rigtigt, så maskinernes forventede driftslevetid hænger sammen med den valgte finansieringsperiode, så kan vi opnå en optimal driftsøkonomi på golfbanen. Herunder har vi erfaret vigtigheden af løbende at kunne foretage udskiftninger af maskiner, såfremt behovet ændrer sig, eller der kommer nye alternative maskiner på markedet. ”

Golfmanager Bo Vaaben, Vejle Golf Club

Interesseret i at høre om mulighederne for finansiering til din golfklub?

Som du har læst her over, så er de personlige relationer rigtig vigtige for os – det betyder, at vi gør en stor indsats for at forstå jeres klub og behov – at lære jer og de personer, vi er i kontakt med godt at kende.

Vi kommer gerne forbi i klubben til en god snak, og vi har en finansieringskonsulent, der er dedikeret til jeres branche, som kender den godt, fordi han har en meget stor del af de danske golfklubber som kunder.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde din golfklub, så er du velkommen til at kontakte:

Jan Hartvig Petersen på 23 21 35 61/jan.hartvig@leasingfyn.dk.

Hvis du vil vide mere om Leasing Fyn

Måske er du interesseret i at læse lidt mere om, hvem Leasing Fyn er? – og specielt det her med de personlige relationer. Du kan læse mere om os – vores historie og værdier her.