Hvorfor vælge Leasing Fyn?

Leasing til transportbranchen er et af vores store forretningsområder. Herunder kan du læse lidt om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed – hvad vi står for og lægger vægt på i et godt samarbejde.

Leasing til transportbranchen er vi specialister i

Leasing til transportbranchen er vores finansieringskonsulenter specialister i, fordi vi har arbejdet med leasing til branchen i over 30 år. Det har givet os et indgående kendskab til markedet og til de behov, man har som transportvirksomhed.

Fordi personlige relationer er vigtige

Vi har altid været, og vil fortsat værne om at være, en værdibaseret og menneskeorienteret organisation med fokus på at styrke de personlige relationer – internt som eksternt. Vi tror på, at jo bedre vi kender hinanden, jo mere kan begge parter få ud af samarbejdet. Derfor sidder vi ikke kun og administrerer fra kontoret – vi kommer gerne forbi hos dig.

Fordi et godt samarbejde betyder meget

I Leasing Fyn betragter vi os ikke bare som din leverandør, men også som en seriøs, serviceorienteret og værdiskabende samarbejdspartner, som du altid ved, hvor du har. Og som også er klar til at hjælpe ekstraordinært, hvis du skulle få behov for det.

Fordi vi står for kvalitet

Vi lægger vægt på kvalitet i arbejdet og kvalitet i dialogen. Hvad det præcis betyder for dig og din virksomhed, fortæller vi gerne mere om.

Interesseret i et samarbejde om leasing?

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig så er du velkommen til at kontakte os på 62 61 20 20.

Vil du vide mere om, hvad Leasing Fyn er for en virksomhed?

Hvis du vil læse lidt mere om vores virksomhed – f.eks. vores tanker om personlige relationer for det gode samarbejde – så kan du følge linket her. Du kan også bare ringe til os – så fortæller vi gerne – du kan finde en specialist i leasing til transportbranchen her.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os