Fordele ved leasing af udstyr til transport

Fordele ved leasing af udstyr til transport er der flere af.

En leasingaftale giver dig i første omgang større økonomisk handlefrihed. Du undgår nemlig at skulle binde penge i dyrt udstyr/driftsmateriel. I stedet kan du bruge pengene til at skabe vækst i din virksomhed. F.eks. at udvikle nye eller eksisterende produkter, opbygge nye markeder, investere mere i salg og markedsføring eller måske opnå bedre rabataftaler hos leverandører og samarbejdspartnere.

Med en leasingaftale undgår du også en større udbetaling. Vi finansierer anskaffelsen op til 100% samtidig med, at du bevarer dine lånemuligheder i banken. Du skal ikke trække på kassekreditten eller optage lån.

Ring til os og aftal et møde

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om præcis dine muligheder og dine fordele. Vi kan evt. aftale et møde, hvor en af vores specialister i leasing til transportbranchen kigger forbi i din virksomhed. Du kan finde kontakt-oplysninger på vores specialister i leasing af udstyr til transport ved at følge linket her.

På udkig efter en ny varebil?

Hvis du er interesseret i at se vores aktuelle tilbud på varebiler – så kan du følge linket her. Vil du hellere have sparring af en af vores leasing-specialister – så skal du bare ringe 62 61 20 20. Vi hjælper gerne med eksempelvis valg af model, mærke, indretning – og også med at skaffe dig af med den varebil, du har – hvis du er interesseret i det.

Mere salg med forhandlerleasing

Er du forhandler og interesseret i mere salg? – så har vi værktøjet, der kan hjælpe dig.
Læs mere her

 

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os