Aktuelle tilbud på varebiler – se hvad vi kan tilbyde

Aktuelle tilbud på varebiler er måske interessant for dig at tjekke, hvis du skal have ny varebil? Nedenfor har vi samlet en række tilbud, som vi har særligt fokus på lige nu. Ønsker du mere information og personlig rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Der tages forbehold for trykfejl og billeder af biler, der måtte have andet udstyr end beskrevet.

Finder du ikke den varebil, du er interesseret i her, så betyder det ikke, at du ikke kan lease den hos os. Vi finansierer som udgangspunkt alle typer varebiler til firmakørsel. Både nye og brugte og i de forskellige mærker. Og vi giver dig gerne et tilbud på præcis den bil, du gerne vil ud at køre i. Sparring tilbyder vi også. Både til valg af mærke, model, indretning osv. Og hvis du vil have hjælp til at komme af med den gamle varebil, så kan vi også klare det.

Du finder kontakt-oplysninger på vores specialister i billeasing her.

Vi kan også hjælpe dig med leasing af personbiler

Du kan se vores aktuelle tilbud på personbiler her. Vi kan hjælpe med finansiering af nye og brugte biler uanset bilmærke – og hvis du har brug for det, hjælper vi dig også gerne af med din gamle bil.

Måske skal virksomhedens sælgere have ny firmabil? – eller måske er det en direktør-bil, du kigger efter? Vi kommer gerne med forslag til bil og finansiering.

Hvis du har spørgsmål til billeasing eller er interesseret i et tilbud, så er du velkommen til at kontakte en af vores billeasing-specialister. Ring til Søren Olesen på 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på 41 72 45 29.

Leasing Fyn er din samarbejdspartner, når det gælder finansiering

Hvis du følger linket her, så kan du læse om Leasing Fyn – hvem vi er og hvad vi står for.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os