SOMMER, SOL OG FERIE!

Vi vil gerne ønske dig en rigtig god sommer – også selvom du “bare” skal holde din ferie i Danmark – lige som en hel masse af os andre. For som Martin Brygmann siger i filmen for VisitDenmark, så er det ikke “bare” – måske bliver det netop den her sommer, vi finder ud af, hvor skønt et land vi bor i, opdager steder vi ikke vidste fandtes og ser ting i vores “baghave”, som vi ikke har lagt mærke til før.

For rigtig mange virksomhede har 1. halvår budt på noget helt andet, end vi havde forventet, da vi gik ind i 2020. For desværre måtte vi lukke samfundet ned der i marts pga. Corona-virus.

Nu er vi heldigvis godt i gang igen rundt omkring, og her i Leasing Fyn ser vi frem mod – og håber på – et 2. halvår med mere lys og gang i forretningerne – både hos vores kunder, forhandlere, øvrige samarbejdspartnere og os selv.

Hvis du vil have fat i os her hen over sommeren, så er det bestemt muligt. Vi holder ferie på skift, og derfor vil der heletiden være hjælp at hente, hvis du har brug for det – du finder vores kontaktoplysninger her:

Kontakt Leasing Fyn

En rigtig god sommer til dig fra os her i Leasing Fyn!

Interesseret i at tjekke vores aktuelle tilbud på leasing af varebiler og personbiler? – så klik her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os