Så er 2022 i gang – RIGTIG GODT NYTÅR! 🍾 – og et stort tak for samarbejdet i 2021 til kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartner 🙏 Vi glæder os til at fortsætte det her i det nye år, og til dig, vi ikke kender i forvejen, så er du velkommen! 

Et nyt år betyder som regel nye mål og planer – sådan er det her i Leasing Fyn og sikkert også hos dig og din virksomhed?

Med mål og planer følger typisk også investeringer – det kan være i nyt produktionsudstyr, biler, IT-udstyr osv. Måske har du ikke helt overblik over din virksomheds investeringer i 2022 endnu – måske tænker du, at det kunne være rart med en at sparre med? Du er velkommen til at benytte en af vores finansieringskonsulenter, når det gælder finansieringsløsninger .

Det er vores erfaring, at det giver rigtig god mening tidligt fra årets start at få de gode muligheder på bordet – og det fulde overblik over finansieringsløsningerne – ofte kan det være med til at skabe klarhed og sikre fremdrift i virksomheden.

Mød en finansieringskonsulent her:
https://leasingfyn.dk/kontakt/medarbejdere/?department=all

 

 

 

Ny firmabil? – tjek vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler og varebiler her 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os