EM I FODBOLD, SOMMER OG SOL …

… og kollegaer der går på ferie – vi her i Leasing Fyn vil gerne ønske vores kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere en rigtig god sommer!

Foran os står en spændende EM-kamp i morgen mod Tjekkiet – den håber vi, du skal se! Det er altid sjovt med lidt friske bud på resultaterne af sådan en fo´bol´-kamp, som det hedder på fynsk – og også på, hvem der scorer – sådan én er i gang her hos os – så må vi se, hvem der løber med præmierne.

Hvis du vil have fat i os her hen over sommeren, så er det bestemt muligt. Vi holder ferie på skift, og derfor vil der hele tiden være hjælp at hente, hvis du har brug for det – du kan finde vores kontaktoplysninger her.

En rigtig god sommer til dig fra os alle her i Leasing Fyn! – og husk nu at heppe i morgen! – vi skal have Danmark videre i EM!

 

 

 

Måske skal du have ny firmabil? – så er det en god idé at tjekke vores aktuelle tilbud på leasing af personbiler og varebiler her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os