Rigtig god sommer!

Skolebørnene er gået på sommerferie, studenterbilerne kører rundt, festivalerne er i gang – alle tegn på, at sommeren er over os. Leasing Fyns medarbejdere vil derfor gerne ønske en rigtig god sommer til vores kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere.

Her i Leasing Fyn holder vi sommerferie på skift – det betyder, at der hen over sommeren altid vil være en medarbejder klar til at hjælpe dig, når det gælder leasing og factoring – bare ring 62 61 20 20.

Du er også altid meget velkommen til at komme forbi hos os – vi er flyttet fra Faaborg til Odense. Du finder os i vores nye domicil på Bondovej 1, 5250 Odense SV. Og hvis du vil have besøg i din virksomhed, så sig til – vi kører selvfølgelig også gerne ud til jer.

Vi vil det gode samarbejde

I Leasing Fyn arbejder vi hver dag på at have gode personlige relationer til vores kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere. Du kan læse mere om vores værdigrundlag her.

 

 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os