Rekordstor tilgang af nye leasingaftaler i 2018

Leasing Fyn havde i 2018 en rekordstor tilgang af nye leasingaftaler på i alt 884,8 mio. kr., hvilket i forhold til 2017 var en fremgang på 87,8 mio. kr. svarende til en vækst på 11%. Direktør Kurt Madsen er begejstret over forretningsomfanget i det forgangne år, som har været det største i virksomhedens 35-årige levetid.

Ifølge direktør Kurt Madsen er fremgangen i 2018 især sket indenfor områderne leasing af varevogne, personbiler, entreprenørmaskiner og kopi- og printløsninger.

Leasing Fyns factoringomsætning udgjorde i 2018 i alt 437,3 mio. kr., hvilket i forhold til 2017 var en fremgang på 70,5 mio. kr. svarende til en vækst på ikke mindre end 19%.

Leasing Fyn har indgået aftale om at være Canons preferred partner i Danmark

Leasing Fyn indgik i 2018 samarbejdsaftale med Canon Danmark A/S om at være deres preferred partner i Danmark. Samarbejdsaftalen indebærer, at Canon ved afsætningen af sine Canon- og Océ-produkter til brug for erhvervslivet tilbyder leasing heraf i et partnersamarbejde med Leasing Fyn.

Overskud på 21,0 mio. kr. hos Leasing Fyn

Virksomheden Leasing Fyn opnåede i 2018 et overskud før skat på 21,0 mio. kr.

Om regnskabsresultatet for 2018 udtaler direktør Kurt Madsen, at niveauet for årets overskud er glædeligt, da der i det forgangne år har været en skærpet priskonkurrence på det danske leasingmarked.

Virksomhedens samlede udlån udgjorde ved udgangen af 2018 i alt 1.978,5 mio. kr., hvilket var en stigning i forhold til året før på 187,3 mio. kr. svarende til en vækst på 10%.

Ledelsen betragter årets overskud som tilfredsstillende og glæder sig over resultatet af en stor og dygtig indsats af virksomhedens 53 medarbejdere.

 

Tak til vores kunder og forhandlere – vi er glade for, at I har valgt os som samarbejdspartner, når det gælder leasing og factoring!

Hvis du er interesseret i at læse mere:

Årsrapport 2018

 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os