Rekordstor tilgang af nye leasingaftaler

Leasing Fyns tilgang af nye leasingaftaler og lån i 2021 var den største nogensinde i virksomhedens 38-årige levetid.

Leasing Fyns primære opgave er at gøre det lettere for små og mellemstore virksomheder at investere i nyt udstyr og materiel, og hvis man ser bort fra finanskrisen i 2009, har det givet positive regnskaber siden etableringen i 1983.

Leasing Fyn indgik således i 2021 nye leasingaftaler og lån for i alt 1.097,5 mio. kr., hvilket i forhold til 2020 var en fremgang på 127,1 mio. kr. svarende til en vækst på 13%.

Øget efterspørgsel på leasingfinansiering af grønne investeringer

“Den flotte stigning i leasingaftaler og lån skal ses på baggrund af en øget efterspørgsel efter finansiel leasing, herunder leasingfinansiering af grønne investeringer” siger Kurt Madsen direktør for Leasing Fyn – og han fortsætter: “Vores tal viser tydeligt, at vi vinder markedsandele. En af årsagerne kan være, at vi som specialister i leasing altid har stor fokus på de gode relationer til kunder og forretningsforbindelser. En helt frisk kundetilfredshedsundersøgelse viser desuden, at vi scorer højt på vores kunders villighed til at anbefale os over for andre kunder. Så det bekræfter os i, at vi gør det rigtige” siger Kurt Madsen.

Overskud på 29,9 mio. kr. hos Leasing Fyn

Det samlede regnskab for 2021 viser også positive tal hos Leasing Fyn. I 2021 opnåede Leasing Fyn et overskud før skat på 29,9 mio. kr., hvilket er en fremgang på 9,8 mio. kr. i forhold til 2020. “Vores flotte fremgang hænger sammen med væksten i leasingudlån, og så skyldes det stort set ingen tab på nedskrivninger på udlån. Overordnet set betragter vi årets overskud som meget tilfredsstillende, og kan endnu engang konstatere, at det flotte resultat også skyldes en stor og dygtig indsats af vores i alt 57 medarbejdere” siger Kurt Madsen.

Den store efterspørgsel på leasingaftaler betyder, at Leasing Fyn udvider bemandingen på Sjælland, hvor man har ansat en ekstra finansieringskonsulent, der specifikt skal rådgive Leasing Fyns mange kunder indenfor transport- og industribranchen om leasingfinansiering.

 

Direktør Kurt Madsen Leasing Fyn

 

Læs mere om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med 

Se vores aktelle tilbud på leasing af personbiler og varebiler

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os