Peter fra Leasing Fyn bor i Nordjylland

I Leasing Fyn har vi også en Peter. Vores Peter hedder Livoni til efternavn. Han er finansieringskonsulent i det nordjyske med udgangspunkt fra privat-adressen i Vestbjerg. I udgaven af Landbrug Nord fra 12. september, er der en artikel om en landmand i det nordjyske, som Peter har en god relation til. Han har valgt Leasing Fyn til leasing af sine maskiner. Landmanden hedder Jesper Thomsen, og han siger, at leasing gav den bedste likviditet i hans bedrift.  Du kan læse artiklen fra Landbrug Nord her.

Gode personlige relationer til kunder og forhandlere er vigtige

Historien om Peter og Jesper herover er et godt eksempel på vigtigheden af gode personlige relationer. I Leasing Fyn arbejder vi hver dag på at have de bedste personlige relationer til vores kunder og forhandlere. Hvis du er interesseret i at læse mere om personlige relationer i Leasing Fyn så følg linket her. 

Du kan lease din firmabil hos os – interesseret?

I Leasing Fyn har vi to specialister i billeasing, så hvis du er interesseret i at få sparring om din virksomheds firmabiler, så er du velkommen til at tage fat i Danny Jeppesen på mobil 41 72 45 29 eller Søren Olesen på mobil 23 21 35 62.

Se aktuelle tilbud på personbiler her

Se aktuelle tilbud på varebiler her

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os