Job i Leasing Fyn

 

Vi er på jagt efter en finansieringskonsulent mere på Sjælland!

Måske har du lyst til at blive en del af holdet på 13 medarbejdere i vores Transport-og industriafdeling?  – ud af de 13 arbejder 2 af medarbejderne som finansieringskonsulenter på Sjælland med udgangspunkt fra deres private adresser – og du har mulighed for at blive den tredje.

Du kommer til at referere til kundechefen i afdelingen, og dine opgaver bliver nysalg, forhandling og kreditvurdering i forhold til både eksisterende og nye kunder og forhandlere.

Interesseret? – så kan du læse meget mere om jobbet som finansieringskonsulent på Sjælland her. 

 

Er du vores nye finansieringskonsulent i Nord- og Midtjylland?

Kom med på holdet i vores Transport- og industriafdeling, og bliv en del af et team på 13 dedikerede medarbejdere. Du får et selvstændigt job med salg og kreditvurdering af egen kundeportefølje. Du arbejder ud fra dit hjemmekontor – og har tæt dialog med kollegaerne i Odense.

Læs mere om jobbet som finansieringskonsulent til transport- og industrikunder i Nord- og Midtjylland her.

 

Hvis vi ikke pt. har et job ledigt, som du er interesseret i, så er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til underdirektør Søren Kejlhof på soren.kejlhof@leasingfyn.dk.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os