Vores forretningsområder

Leasing Fyns fornemste opgave er at hjælpe vores kunder til vækst ved at give rum for økonomisk handlefrihed. Det gør vi primært gennem vores to overordnede forretningsområder: Leasing og factoring.

Leasing

Leasing tilbyder vi efter to forskellige modeller:

Brugerfinansiering, hvor vi investerer i det materiel, din virksomhed har brug for og derefter leaser det til dig i en nærmere aftalt periode.

Forhandlerleasing, hvor du får mulighed for at tilbyde dine egne kunder at lease dine produkter. Det kan give dig en fordel i salgsarbejdet at kunne tilbyde dine kunder leasing som alternativ til køb.

Klik her og læs mere om forhandlerleasing hos Leasing Fyn

I løbet af vores mere end 30 år på markedet har vi opnået en betydelig og detaljeret indsigt inden for følgende markeder og brancher. Klik på linkene og få mere information om de enkelte områder:

Entreprenør

Industri

Landbrug

Transport

Billeasing

Det er dog ikke de eneste markeder og brancher, vi beskæftiger os med.

Hos Leasing Fyn tager vi udgangspunkt i dig som kunde, og det behov du har for finansiering – uanset hvilken branche din virksomhed tilhører.

Klik her og læs mere om hvilke leasingmuligheder, vi også tilbyder – f.eks. maskiner til vedligehold af golfbaner.

Factoring

Factoring, eller fakturaadministration, foregår på den måde, at du hos Leasing Fyn belåner de fakturaer, som du har udskrevet til dine kunder, og Leasing Fyn udbetaler umiddelbart derefter beløbet til dig. Belåningsgraden er typisk på op til 80% af fakturabeløbet.

På den måde får du frigivet kapital i den tid, der går, inden kunden betaler fakturaen. Penge, som du kan anvende mere rationelt andre steder i udviklingen af din virksomhed. En aftale om factoring med Leasing Fyn kan også omfatte forsikring af tilgodehavender.

Klik her og læs mere om dine muligheder med factoring

Leasing Fyn som samarbejdspartner

I Leasing Fyn vil vi ikke bare være din leverandør af finansielle løsninger – vi vil være din samarbejdspartner. Det betyder også, at vi hver dag forsøger at gøre vores bedste for vores kunder. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores virksomhed her.  

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os