Hvad er leasing?

Hvad er leasing? – det er et spørgsmål, vi gerne svarer på.

At lease betyder reelt at leje.  Leasing er et fornuftigt alternativ til at købe, hvis du vil undgå at binde penge i din investering.

En leasingaftale med Leasing Fyn betyder, at du langtidslejer det udstyr/driftsmiddel, der er tale om. Det er altså Leasing Fyn der ejer udstyret/driftsmidlet, men du erhverver dig brugsretten til det i hele leasingperioden.

Næsten alle former for anlægsinvesteringer kan leasingfinansieres hos os. Når bare investeringen er på mindst 50.000 kr. Lige fra din nye firmabil, erhvervsejendomme over industrimaskiner, kørende materiel til diverse former for kontor- og IT-udstyr.

Du vælger udstyr og leverandør

Du kan frit vælge leverandør, og prisen for udstyret/driftsmidlet aftaler du selv med leverandøren. Med en aftale på plads med din leverandør indgår du efterfølgende en leasingaftale med Leasing Fyn.

Du betaler leasingydelser for brugsretten

Når udstyret er leveret og godkendt af dig, betaler vi leverandøren. Vi lægger så at sige pengene ud for dig. Herefter træder leasingaftalen i kraft, og du betaler hver måned, hvert kvartal eller på de tidspunkter af året, hvor det likviditetsmæssigt passer dig bedst, en leasingydelse til Leasing Fyn som betaling for brugsretten til udstyret.

Leasing af nyt eller brugt udstyr?

Du kan lease både nyt og brugt udstyr hos os. Valget er dit.

Ring og aftal et møde

Det er din virksomheds udvikling og behov, der sætter rammerne for, hvad der er aktuelt at investere i. Kontakt os meget gerne med en konkret forespørgsel, hvis du står foran en større investering og overvejer leasing. Vi er altid åbne for en snak om dine muligheder.

Du finder vores medarbejdere her. Eller ring 62 61 20 20 – så er du i gang.

Måske går du med overvejelser om ny firmabil?

Hvis du overvejer at anskaffe en eller flere nye firmabiler – så er det en god idé at tjekke vores tilbud på biler.

Og hvis du har brug for sparring, så er det bare at tage fat i en af vores billeasing-specialister – Danny Jeppesen på 41 72 45 29 eller Søren Olesen på 23 21 35 62. De hjælper dig gerne med hele processen – også at komme af med din gamle bil.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os