Hvad er factoring?

Med factoring, eller fakturaadministration som det også kaldes, kan du hos Leasing Fyn belåne de fakturaer, som du har udskrevet til dine kunder, og Leasing Fyn udbetaler umiddelbart derefter beløbet til dig. Belåningsgraden kan være på op til 80% af fakturabeløbet.

På den måde får du frigivet kapital i den tid, der går inden kunden reelt betaler fakturaen. Penge, som du kan anvende mere rationelt andre steder i din virksomhedsudvikling. En factoringaftale med Leasing Fyn kan også omfatte debitoradministration og forsikring, hvis enkelte kunder skulle vise sig ikke at kunne betale.

Her er et overblik over vores forskellige factoringaftaler:

Debitorfinansiering

Ved debitorfinansiering – også kaldet fakturabelåning – belåner din virksomhed sine fakturaer hos os, og vi udbetaler fakturabeløbet til dig, så du ikke behøver at vente på at få et stort tilgodehavende udbetalt af kunden.

Debitoradministration

Ved debitoradministration påtager vi os at føre din virksomheds debitorbogholderi og rykke kunder for evt. manglende betaling, så du kan bruge din tid på virksomhedens daglige drift og udvikling.

Debitorsikring

En forsikringsaftale, som begrænser tabet for din virksomhed, hvis en kunde ikke betaler. Vi udbetaler det aktuelle beløb (afhængig af til hvilken dækningsgrad forsikringen er tegnet) og overtager derefter gældsinddrivelsen hos kunden. Vi tilbyder debitorsikring via vores samarbejdspartner Euler Hermes Kreditforsikring.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os