Hvad er factoring?

Med factoring, eller fakturaadministration som det også kaldes, kan du hos Leasing Fyn belåne de fakturaer, som du har udskrevet til dine kunder. Leasing Fyn udbetaler umiddelbart derefter beløbet til dig. Belåningsgraden kan være på op til 80% af fakturabeløbet.

På den måde får du frigivet kapital i den tid, der går, inden kunden reelt betaler fakturaen. Penge, som du kan anvende mere rationelt andre steder i din virksomheds udvikling. En factoringaftale med Leasing Fyn kan også omfatte debitoradministration og debitorforsikring, hvis enkelte kunder skulle vise sig ikke at kunne betale.

Her er et overblik over vores forskellige factoring-aftaler:

Factoring hos Leasing Fyn er debitorfinansiering

Ved debitorfinansiering – også kaldet fakturabelåning – belåner din virksomhed sine fakturaer hos os, og vi udbetaler fakturabeløbet til dig, så du ikke behøver at vente på at få et stort tilgodehavende udbetalt af kunden.

Factoring hos Leasing Fyn er debitoradministration

Ved debitoradministration påtager vi os at føre din virksomheds debitorbogholderi.  Vi rykker dine kunder for evt. manglende betaling, så du kan bruge din tid på virksomhedens daglige drift og udvikling.

Factoring hos Leasing Fyn er debitorsikring

Debitorsikring er en forsikringsaftale, som begrænser tabet for din virksomhed, hvis en kunde ikke betaler. Vi udbetaler det aktuelle beløb (afhængig af til hvilken dækningsgrad forsikringen er tegnet) og overtager derefter gældsinddrivelsen hos kunden. Vi tilbyder debitorsikring via vores samarbejdspartner Euler Hermes Kreditforsikring.

Interesseret i at høre mere om factoring?

Hvis du er interesseret i at høre mere om din virksomheds muligheder med factoring, så er du velkommen til at kontakte vores specialist i factoring Lars Lyskjær på 23 21 35 68. Lars har stor indsigt  og mange års erfaring, når det gælder finansiering. Han har hjulpet en række danske virksomheder med at få styr på hele debitor-delen.

Vi kan også tilbyde at hjælpe din virksomhed med firmabiler

Vi har også specialister i billeasing. Hvis din virksomhed er interesseret i sparring – eller måske et konkret tilbud – når det gælder billeasing, så er du velkommen til at kontakte en af vores finansieringskonsulenter i billeasing: Søren Olesen på 23 21 35 62 eller Danny Jeppesen på 41 72 45 29.

Du kan lease både nye og brugte biler, alle mærker – og vi kan også hjælpe dig af med din brugte bil, hvis du er interesseret i det. Læs mere om billeasing af personbiler her.

Har du overvejet at lease din firmabil?

Leasing er et godt alternativ til køb. Med Bil Leasing Plus gør vi det nemmere for dig at være bilejer.

Læs mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere eller har du brug for hjælp til leasing?

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os