Det kører for os på Sjælland – mød vores nye finansieringskonsulent Nellie Heilskov Sørensen

Leasing Fyn har udvidet med en finansieringskonsulent mere på Sjælland – Nellie Heilskov Sørensen.

Nellie er bankuddannet, HD i Ledelse og organisation  og har 17 års erfaring fra leasingbranchen. Hun er bosat i Ølstykke og vil med udgangspunkt der fra servicere kunder og forhandlere i  transport- og industibranchen.

Mød Nellie til en snak om leasing af dit transportmateriel

Hvis du er interesseret i at høre mere om din virksomheds muligheder med leasing, så kontakt Nellie Heilskov Sørensen på 93 63 52 02 – hun kommer gerne på besøg i din virksomhed til en uforpligtende snak. Nellie har arbejdet med leasing til transportbranchen i mange år, og har derfor en stor indsigt i din virksomheds branche og en forståelse for, hvad det er, I har brug for, når det gælder finansiering.

Fordi personlige relationer er vigtige

I Leasing Fyn arbjedre vi hver dag på at have de bedste personlige relationer til vores kunder. Vi ved, at relationer skabes mellem mennesker. Derfor gør vi også rigtig meget ud af at have fokus på de personlige relationer i alt, hvad vi gør. For at holde os fast på at være i øjenhøjde med vores kunder, har vi udarbejdet et værdigrundlag – det kan du læse mere om her.

 

 

 

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os