Mød vores nye mand i Midt- og Nordjylland

Leasing Fyn har ansat Martin Christensen til at tage sig af vores kunder og forhandlere inden for transport- og industribrancherne i Midt- og Nordjylland.

Martin kommer til os med 12 års erfaring fra leasingbranchen. Han er bosat i Silkeborg og vil med udgangspunkt der fra servicere kunder og forhandlere.

Tag en god snak om leasing med Martin

Hvis du er interesseret i at høre mere om din virksomheds muligheder med leasing, så kontakt Martin Christensen på 20 19 39 44 – han kommer gerne på besøg i din virksomhed til en uforpligtende snak. Martin har arbejdet med leasing til vognmænd og industrivirksomheder i mange år, og har derfor en stor indsigt i din virksomheds branche og en forståelse for, hvad det er, I har brug for, når det gælder finansiering.

Fordi personlige relationer er vigtige

I Leasing Fyn arbejder vi hver dag på at have de bedste personlige relationer til vores kunder og forhandlere. Vi ved, at relationer skabes mellem mennesker. Derfor gør vi også rigtig meget ud af at have fokus på de personlige relationer i alt, hvad vi gør. For at holde os fast på at være i øjenhøjde med vores kunder, har vi udarbejdet et værdigrundlag – det kan du læse mere om her.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et konkret tilbud på leasing eller factoring? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os